Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Marian Vanghelie și-a prezentat planul pentru Sectorul 5: Voi reforma învățământul (VIDEO)

Marian Vanghelie și-a prezentat planul pentru Sectorul 5: Voi reforma învățământul (VIDEO)

Un articol de: Irina Mina - 30 Aug 2020, 16:44
Marian Vanghelie și-a prezentat planul pentru Sectorul 5: Voi reforma învățământul (VIDEO) Alegeri locale 2020

Marian Vanghelie și-a prezentat, duminică, planul pentru a reveni la conducerea primariei Sectorului 5. Candidatul PSDI a anunțat că vrea să modernizeze sectorul prin construcția unui complex de locuințe. Fostul edil a promis că va construi spitale dar și că va reforma învățământul.

 

 Marian Vanghelie și-a prezentat planul pentru Sectorul 5

 

Fostul edil al Sectorului 5 şi-a enumerat promisiunile pe care doreşte să le îndeplinească dacă va fi ales de bucureşteni. Pe lângă modernizările pe care doreşte să le aducă în sector, Marian Vanghelie spune că o prioritate în mandatul său va fi reformarea învăţământului.

Mai mult decât atât, pe fondul crizei sanitare pe care o traversăm, fostul edil îşi doreşte să construiască mai multe spitale pentru oamenii să nu mai fie nevoiţi să aştepte la cozi interminabile.

În acelaşi timp, candidatul PSDI la Sectorul 5 îşi doreşte să pornească un proiect de amploare. Pe un teren de aproximativ 110 hectare, Marian Vanghelie promite să construiască un mini oraş. Complexul va avea aproximativ 80 de mii de locuinţe, un spital, un mall, grădiniţă, şcoală şi o sală polivalentă. Însă lucrurile s-au complicat. Terenul, obţinut acum opt ani de la Guvern şi dat în administraţia Consiliului Local, a fost revendicat din nou de Guvern. Acum, candidatul PSDI îşi doreşte să obţină din nou terenul astfel că va demara toate procedurile necesare.

Reamintim că Marian Vanghelie a fost primarul Sectorului 5 între anii 2000 şi 2016.

 

Dan Bittman a făcut anunțul surprinzător la care nimeni NU se aștepta niciodată

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Marian Vanghelie, despre organizarea alegerilor locale: Guvernul trebuie să aibă o viziune de ansambul, să dea niște directive exacte

 

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5 al Capitalei și candidat pentru un nou mandat de edil, susține că Guvernul ar fi trebuit să pună la punct niște proceduri clare cu privire la organizarea alegerilor locale în contextul alegerilor locale, astfel încât la nivelul administrațiilor locale, fiecare să știe ce are de făcut.

”Guvernul trebuie să aibă o viziune de ansambul, să dea niște directive exacte și președinții de Consilii Județene, împreună cu primarii să știe exact ce face fiecare”, a spus Vanghelie, joi seară, în cadrul emisiunii „Dosar de politician”.

Întrebat dacă, în cazul în care ar fi fost primar în funcție, ar fi dat măști gratuite celor care merg să voteze, Vanghelie a răspuns: „Dacă aș fi fost primar în funcție, aș fi făcut o licitație și aș fi dat măști gratuite la toți cei din zona socială, aproape 70% din sector, inclusiv familiile cu 3-4-5 copii. În acest moment, partea de sănătate este mai importantă decât orice, restul sunt povești. (...) Aceste lucruri se întâmplă în toate țările civilizate. (...) Trebuie să se creeze acele proceduri de sus până jos, complementar cu normele sanitare”.

 

Marian Vanghelie a dezvăluit cu cine e dispus să colaboreze dacă va câștiga un nou mandat la Primăria Sectorului 5

 

Marian Vanghelie a declarat că, daca ar câștiga alegerile la Primăria Sectorului 5, ar vrea să colaboreze la Primăria Capitalei cu Călin Popescu Tăriceanu.

Mai exact, candidatul la funcția de primar al Sectorului 5, post pe care l-a mai ocupat și între anii 2000-2016, a spus că, dintre candidații pentru Primăria Capitalei, Marian Vanghelie ar vrea să colaboreze cu Călin Popescu Tăriceanu.

”Din candidații pentru Primăria Capitalei, Marian Vanghelie cred că ar vrea să colaboreze cu Călin Popescu Tăriceanu (...) Eu am realizat lucruri foarte mari pe guvernarea domnului prim- ministru Călin Popescu Tăriceanu. Am reușit să iau credite, să pot să termin apa, canal și asfalt, și m-a susținut domnul Călin Popescu Tăriceanu. Și m-au susținut și doi miniștri de Finanțe”, a menționat el.

Citeşte mai multe despre:   Marian Vanghelie