Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Marius Arcăleanu, candidatul PNL la șefia CJ Vaslui: Schimbarea în bine pentru județ e PNL. Liberalii reprezintă singura alternativă serioasă la retrogradul PSD

Marius Arcăleanu, candidatul PNL la șefia CJ Vaslui: Schimbarea în bine pentru județ e PNL. Liberalii reprezintă singura alternativă serioasă la retrogradul PSD

Un articol de: Traian Avarvarei - 21 Sep 2020, 19:51
Marius Arcăleanu, candidatul PNL la șefia CJ Vaslui: Schimbarea în bine pentru județ e PNL. Liberalii reprezintă singura alternativă serioasă la retrogradul PSD Foto: Marius Arcăleanu / Facebook Alegeri locale 2020

Marius Arcăleanu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui, e convins că ziua de 27 septembrie, când vor avea loc alegerile locale, va fi una istorică pentru vasluieni, deoarece vor scăpa, în sfârșit, de PSD. Vremea în care locuitorii Vasluiului au stat în sărăcie și umilință se apropie de sfârșit, susține Arcăleanu.

În weekend, acesta a discutat cu oamenii și a văzut în ei speranța că se apropie ziua în care nu vor mai fi sărăciți de PSD-iști. De altfel, în ultimele trei săptămâni, Arcăleanu a vizitat toate comunele din Vaslui.

„În calitate de viitor președinte al Consiliului Județean Vaslui, voi sprijini necondiționat economia județului. Voi fi un partener deschis și voi ajuta mediul antreprenorial prin proiecte concrete, prin facilități fiscale acordate investitorilor și prin încurajarea de noi investiții în județ”, a declarat Marius Arcăleanu, citat de vremeanoua.ro.

El s-a arătat încrezător că și locuitorii din Huși vor scăpa curând de PSD: „E vremea schimbării în bine și la Husi. Cine crede că municipiul Huși a rămas o feudă a PSD va avea mari surprize pe 27 septembrie. (...) Oamenii vor schimbarea în bine și înțeleg pe zi ce trece că schimbarea în bine pentru întreg județul Vaslui este PNL. Pentru că, la fel ca zeci de alți mii de vasluieni, hușenii înțeleg că PNL este singura alternativă serioasă la retrogradul PSD. Înțeleg, de asemenea, că noi, cei din PNL, venim cu proiecte de dezvoltare, proiecte care privesc spre viitor și care vor schimba în bine comunitatea. Și mai înteleg ceva oamenii: că suntem pregătiți să facem treabă bună. Și vom face”. 

Candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui a afirmat apoi că liberalii vor schimba fața orașului, vor genera sute de locuri de muncă și venituri suplimentare la bugetul municipalității. 
 

Comandat: Partidul National Liberal - Filiala Teritoriala Vaslui
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP 21200012