Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Mihail Neamțu (PMP) își invită contracandidații la o dezbatere publică luni, ora 18: „Consider că este de datoria noastră, a tuturor candidaților care cer votul cetățenilor, să venim în fața oamenilor din Sectorul 3”

Mihail Neamțu (PMP) își invită contracandidații la o dezbatere publică luni, ora 18: „Consider că este de datoria noastră, a tuturor candidaților care cer votul cetățenilor, să venim în fața oamenilor din Sectorul 3”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 21 Sep 2020, 11:02
Mihail Neamțu (PMP) își invită contracandidații la o dezbatere publică luni, ora 18: „Consider că este de datoria noastră, a tuturor candidaților care cer votul cetățenilor, să venim în fața oamenilor din Sectorul 3” foto: Facebook Alegeri locale 2020

Mihail Neamțu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 3, a lansat o scrisoare deschisă prin care îi provoacă pe principalii săi contracandidați, primarul Robert Negoiță (București 2020), Aurelian Bădulescu (PSD) și Adrian Flavius Moraru (PNL), la o dezbatere publică. Evenimentul va fi moderat de Sorin Manea și este programat pentru luni, 21 septembrie, începând cu ora 18, la intrarea în Parcul „Alexandru Ioan Cuza”, de la intersecția străzilor Câmpia Libertății cu Baba Novac.

„Consider că este de datoria noastră, a tuturor candidaților care cer votul cetățenilor, să venim în fața oamenilor din Sectorul 3 și să le spunem cu sinceritate și ce proiecte avem fiecare dintre noi pentru Sectorul 3. Trebuie să ne asumăm această responsabilitate, de a vorbi deschis, față în față, despre planurile și viziunile noastre, astfel încât oamenii să voteze în cunoștință de cauză! Nu vă mai puteți ascunde în spatele birourilor! Trebuie să ieșiți în fața cetățenilor, să vă uitați în ochii lor, să le ascultați problemele și să le oferiți soluții. Veți avea această șansă la dezbaterea publică de luni, la care puteți propune propriile dumneavoastră teme de discuție”, a subliniat Mihail Neamțu.

El este de părere că un eventual refuz din partea contracandidaților săi ar echivala cu o „dovadă de iresponsabilitate civică”.

„Dacă veți refuza această invitație onestă și transparentă, veți da dovadă de iresponsabilitate civică și sunt convins că oamenii vă vor taxa la vot! Nu văd însă niciun motiv pentru care să nu acceptați această propunere, așa că aștept confirmările staff-urilor de campanie, până luni, 21 Septembrie, la orele 12:00”, a mai adăugat Mihail Neamțu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 3.

Citeşte mai multe despre:   Mihail Neamtu