Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Mircea Bob, candidat în Consiliul Local Șimleu Silvaniei din partea PMP: 'Suntem în anul 2020, în mileniul trei, nicio locuință nu trebuie să fie fără gaze naturale, apă și canalizare'

Mircea Bob, candidat în Consiliul Local Șimleu Silvaniei din partea PMP: 'Suntem în anul 2020, în mileniul trei, nicio locuință nu trebuie să fie fără gaze naturale, apă și canalizare'

Un articol de: Traian Avarvarei - 17 Sep 2020, 11:33
Mircea Bob, candidat în Consiliul Local Șimleu Silvaniei din partea PMP: 'Suntem în anul 2020, în mileniul trei, nicio locuință nu trebuie să fie fără gaze naturale, apă și canalizare' Foto: Facebook / Mircea Bob Alegeri locale 2020

Mircea Bob, candidat în Consiliul Local Șimleu Silvaniei din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP), și-a propus să ajute la dezvoltarea zonei din postura de inginer zootehnist. Totodată, acesta militează pentru aducerea Șimleului în secolul XXI, prin introducerea de gaze naturale, apă și canalizare.

 

 

Mircea Bob: Suntem în anul 2020, în mileniul trei, este o necesitate să avem așa ceva

 

 

„Nici o locuință din Șimleu nu trebuie să fie fără gaze naturale, apă și canalizare. Suntem în anul 2020, în mileniul trei, este o necesitate să avem așa ceva. Și dacă tot vorbim despre utilități, ne gândim și la unele proiecte privind încălzirea unor instituții din resurse regenerabile”, spune acesta.

Candidatul PMP consideră că trebuie să se găsească fonduri pentru investiții în infrastructură, sănătate, învățământ, cultură și sport. 

„Fonduri există, fondurile se alocă dacă proiectul este bine făcut. Trebuie doar să dorim să atragem aceste fonduri. Vrem și să susținem agricultorii din Șimleu și din celelalte sate în implementarea de proiecte eligibile, prin fonduri europene. Și tot prin fonduri europene vrem să construim o capelă la cimitirul din Cehei”, arată Bob.

Pentru ca orașul să arate mai bine, candidatul PMP în Consiliul Local Șimleu Silvaniei propune luarea de măsuri pentru reducerea poluării pe râul Crasna, identificare surselor de poluare în vederea stopării acestora.Cum arată Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea (GALERIE FOTO)

În concepția echipei PMP Șimleu Silvaniei, o mare problemă a orașului și a satelor aparținătoare este cea a drumurilor. Trebuie asfaltate toate drumurile și trebuie create piste de biciclete.

Candidatul Partidului Mișcarea Populară are în vedere și rezolvarea locurilor de parcare pentru personalul medical din Spitalul Orășenesc Șimleu Silvaniei și Policlinica veche. 

Citeşte mai multe despre:   Mircea Bob,   candidati PMP,   PMP,   Stiri Salaj,   Stiri Șimleu Silvaniei