Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Nelu Tătaru, în ziua alegerilor: „Administraţia trebuie să lucreze în interesul comunităţii. Cred că ziua de astăzi este o zi a schimbării”

Nelu Tătaru, în ziua alegerilor: „Administraţia trebuie să lucreze în interesul comunităţii. Cred că ziua de astăzi este o zi a schimbării”

Un articol de: Maria Zărnescu - 27 Sep 2020, 12:13
Nelu Tătaru, în ziua alegerilor: „Administraţia trebuie să lucreze în interesul comunităţii. Cred că ziua de astăzi este o zi a schimbării” Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Alegeri locale 2020

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a votat în cursul zilei de duminică, la alegerile locale din acest an. Nelu Tătaru a povestit că votează de 15 ani și este de părere că astăzi este momentul în care „se vor așeza lucrurile”.

Am votat pentru ce votez de 15 ani, de când sunt în Huşi, pentru schimbare, pentru altă mentalitate, pentru o altă evaluare a fiecăruia dintre noi a societăţii din Huşi. Trebuie schimbare, în contexul în care trebuie să avem grijă de copiii noştri, de părinţii noştri. Sunt foarte mulţi tineri din Huşi care sunt plecaţi şi aşteaptă momentul să revină acasă. Eu cred că momentul a venit şi administraţia locală, care până a cum a mers doar pe un interes personal, poate fi schimbată. Administraţia trebuie să lucreze în interesul comunităţii. Cred că ziua de astăzi este o zi a schimbării. Am văzut oamenii venind la secţiile de vot, este o animaţie în Huşi, mă bucur că toţi vor şi sunt gata să-şi schimbe destinul. Aştept de la oameni acel declic care să schimbe societatea, nu numai societatea din Huşi, ci şi cea din România. Eu cred că ziua de astăzi este ziua care va aşeza lucrurile”, a declarat Nelu Tătaru pentru Agerpres.

 

Regulile sanitare din pandemie, respectate și în secțiile de votare

 

Ministrul Sănătăți a mai declarat în cursul zilei de duminică și că sper ca românii să respecte normele sanitare și regulile de distanțare impuse în contextul răspândirii noului coronavirus.

La secţia de vot am văzut că se respectă aceste reguli şi m-am bucurat că suntem la unison parteneri într-un moment greu. Acest parteneriat trebuie să rămână pe tot parcursul, pentru a reuşi să gestionăm sezonul rece, un sezon în care ne aşteptăm şi la alte patologii. Eu cred că fiecare în parte şi cu toţii împreună putem trece peste acest moment greu. Rămâne doar să respectăm regulile”, a declarat Nelu Tătaru, pentru sursa citată mai sus.

Citeşte mai multe despre:   nelu tataru