Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Nicu-Lucian Pohariu (PMP), candidat pentru un loc de consilier la Brăila: Îmi propun să dezvoltăm turismul, să oferim o șansă la dezvoltare unei zone care nu se ridică nici pe departe la adevărata ei valoare

Nicu-Lucian Pohariu (PMP), candidat pentru un loc de consilier la Brăila: Îmi propun să dezvoltăm turismul, să oferim o șansă la dezvoltare unei zone care nu se ridică nici pe departe la adevărata ei valoare

Un articol de: Traian Avarvarei - 17 Sep 2020, 11:48
Nicu-Lucian Pohariu (PMP), candidat pentru un loc de consilier la Brăila: Îmi propun să dezvoltăm turismul, să oferim o șansă la dezvoltare unei zone care nu se ridică nici pe departe la adevărata ei valoare Alegeri locale 2020

Nicu-Lucian Pohariu, candidat PMP în Consiliul Local Municipal Brăila, își dorește ca locuitorii să redevină mândri de originile lor. Pentru acest lucru, Pohariu, inginer la bază, și-a propus că se implice în proiecte care promovează reabilitarea zonelor de promenade din Centru Vechi, pentru dezvoltarea turismului brăilean.

“Îmi doresc reînvierea farmecului pitoresc al urbei noastre, orașul atât de cosmopolit din vremurile trecute!

Brăila trebuie să se scuture de amorțeala timpurilor prezente, intorcandu-si privirea spre vremurile în care a fi brăilean era motiv de mare mândrie.

Îmi propun să mă implic în proiecte care promovează reabilitarea zonelor de promenade din Centru Vechi, prin transformarea acestora într-un spațiu dedicat petrecerii timpului liber (terase, cofetării , gelaterii, restaurante, puburi, cluburi)”, transmite candidatul PMP la funcția de conislier, la Brăila, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, este nevoie de o astfel de zonă de promenadă mai ales din punct de vedere turistic, un sector aproape inexitent în Brăila, deși infrasttuctura o permite.

“Avem nevoie de o astfel de zonă, apropiată fiind de portul în care acosteaza navele de turism fluvial, astfel încât să fie promovat și potențialul economic al orașului.

Putem face astfel încât să oferim o șansă la dezvoltare unei zone care nu se ridică nici pe departe la adevărata ei valoare. Acest potențial se va tranforma, printre altele, și în locuri de muncă pentru tineretul brăilean!”, spune Nicu-Lucian Pohariu, candidat PMP în Consiliul Local Municipal Brăila.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară - Filiala Județeană Braila
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP: 21200020

Cum arată Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea (GALERIE FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Lucian Pohariu,   PMP,   PMP,   Stiri Braila,   alegeri locale 2020