Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Nicuşor Dan a marcat startul campaniei electorale chiar în Piața Victoriei: Oamenii au strigat aici că e zonă liberă de PSD-ism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD (VIDEO)

Nicuşor Dan a marcat startul campaniei electorale chiar în Piața Victoriei: Oamenii au strigat aici că e zonă liberă de PSD-ism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 28 Aug 2020, 01:44
Nicuşor Dan a marcat startul campaniei electorale chiar în Piața Victoriei: Oamenii au strigat aici că e zonă liberă de PSD-ism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD (VIDEO) Alegeri locale 2020

Nicuşor Dan, candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei, a dat startul campaniei electorate în Piața Victoriei, la ora 00.00, lipind un afiș alături de Ludovic Orban, președintele PNL, și de Dan Barna, liderul USR. Orban a precizat că acesta este un gest simbolic, prin care au dat semnalul că „eliberarea Bucureştiului a început”. La rândul său, Dan a precizat că intenționat au ales acest loc, deoarece „mult timp oamenii au strigat aici că Piaţa Victoriei este zonă liberă de PSD-ism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD”.

 

Nicuşor Dan a marcat startul campaniei electorale chiar în Piața Victoriei

 

Nicușor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, a afirmat că a vrut prin acest gest simbolic de lipire a afișului să arate că sunt alături de voluntarii lor, care au muncit și vor mai munci mult ca „să întoarcă minciunile pe care, pe banii noştri, primarii PSD le-au spus”. 

A dat apoi exemplul miliardului din bani europeni, despre care a vorbit marți Gabriela Firea  (PSD), principala sa contracandidată. Dan a precizat că totul e doar o minciună nerușinată: „E foarte important efortul pe care îl fac voluntarii, pentru că ei trebuie, prin discuţii de la om la om, să întoarcă minciunile pe care, pe banii noştri, primarii PSD le-au spus. De exemplu, miliardul de euro pe fonduri europene, minciună neruşinată, când ei nu au fost în stare să atragă un ban pe proiecte noi pe care le-au propus”.

„Am ales special Piaţa Victoriei pentru că mult timp oamenii au strigat aici că Piaţa Victoriei este zonă liberă de PSD-ism şi noi vrem să scăpăm Bucureştiul de administraţia PSD”, a mai precizat candidatul Dreptei la Primăria Capitalei.

Sursă Video: Nicușor Dan / Facebook

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat că alegătorii au acum șansa să scoată PSD-ul din București. „Când PSD termină soluţiile, îi mai rămâne doar scandalul şi agresiunea. Asta am avut patru ani. Acum e o şansă să ne facem bine”, a mai spus el.

Și președintele PNL, Ludovic Orban, a subliniat că 27 septembrie e momentul în care bucureștenii au ocazia să elibereze Bucureștiul de administrația PSD: „Pe data de 27 septembrie prin echipa condusă de Nicuşor Dan şi sprijinită de USR-PLUS şi de PNL să punem competenţa, bunul simţ, educaţia, priceperea, cinstea, la lucru pentru binele bucureştenilor”.

 

Dan: Putem face din București orașul de care noi să fim mândri 

 

Pe 16 august, când și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan a declarat că el și echipa sa își propun să facă din București un centru cultural și economic al sud-estului Europei.

„Putem rezolva problema traficului și am prezentat deja soluțiile: metroul de suprafață, reabilitarea liniilor de tramvai, semaforizarea inteligență, rețeaua de mari parcări la intrarea în oraș. Putem rezolva problema poluării, trebuie să facem noi spații verzi, nu ca actuala administrație, care chiar acum două zile a prevăzut eliminarea a 25 de hectare de spațiu verde. Putem rezolva problema termoficării. 

Putem lua bani europeni pentru termoficare, pentru soluții inteligente de transport, pentru înverzirea spațiilor, pentru infrastructura școlară, putem face din București un oraș prietenos cu copiii, un centrul regional în tehnologie și centrul cultural și economic al sud-estului Europei și orașul de care noi să fim mândri și din care copiii noștri să nu vrea să plece. Vă mărturisesc că pe această ultimă chestiune am un interes personal”, a explicat Nicușor Dan la acea vreme.

 

PNL și USR-PLUS au candidați comuni în București:

Primăria Generală - Nicușor Dan (independent)
Sectorul 1 - Clotilde Armand (USR)
Sectorul 2 - Radu Mihai (USR)
Sectorul 3 - Adrian Moraru (PNL
Sectorul 4 - Simona Spătaru (PLUS)
Sectorul 5 - Cristian Băcanu (PNL)
Sectorul 6 - Ciprian Ciucu (PNL)