Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei: „Prima problemă este să vedem situația bugetară, să vedem cum putem să o echilibrăm” (VIDEO)

Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei: „Prima problemă este să vedem situația bugetară, să vedem cum putem să o echilibrăm” (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 30 Sep 2020, 10:42
Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei: „Prima problemă este să vedem situația bugetară, să vedem cum putem să o echilibrăm” (VIDEO) Foto: Inqum Photos / Octav Ganea Alegeri locale 2020

Primarul ales al Capitalei a oferit miercuri, 30 septembrie, informații despre probleme pe care își dorește să le rezolve în București, la început de mandat, dar și despre planurile pe care le are pentru Capitală.

„Prima problemă este să vedem situația bugetară, să vedem cum putem să o echilibrăm, pentru că pare că este foarte dificilă”, a declarat Nicușor Dan.

Întrebat cu cine se va mai întâlni pentru a pune la punct analiza bugetelor, Nicușor Dan a explicat: „Chiar azi avem o întâlnire la Ministerul Finanțelor, com avea și întâlniri la Ministerul Transporturilor în viitor.

În acest moment, până când voi avea mandatul în mod legal, la Primăria Capitalei, nu vreau sa interferez foarte mult cu activitatea primăriei. În schimb mă ocup de tot ce înseamnă instituții cu care să colaborăm, pentru că așa este firesc.”

 

Un orizont de timp pentru situația sistemulti de termoficare

 

Întrebat de situația sistemului de termoficare, Nicușor Dan a explicat:

„O să dau această declarație în momentul în care o să am situația din Termoenergetica. Atunci o să vedeți și măsurile pe termen foarte scurt, pe termen scurt și pe termen mediu”, a explicat Nicușor Dan.

În urmă cu o zi, primarul ales a avut o întâlnire cu Claudiu Crețu, administratorul special al ELCEN. „M-am întâlnit azi cu Claudiu Creţu, administratorul special al ELCEN, unul dintre specialiştii sistemului de termoficare al Capitalei. Am vrut să văd concret cum s-a lucrat în ultimii ani de zile în domeniul termoficării şi m-am convins din nou că sistemul de termoficare din Bucureşti e într-o situaţie foarte dificilă. E important de aceea să punem împreună, cât mai repede, cele mai bune idei şi soluţii pentru rezolvarea problemelor de sistem, dar şi a urgenţelor privind apa caldă şi căldura. E un proces greu şi nu trebuie să pierdem timpul, ci să venim cu soluţii”, a scris Nicuşor Dan pe contul său de Facebook.Mircea Badea şi-a arătat WhatsApp-ul la televizor, iar oamenii N-AU PUTUT CREDE când au văzut ce are în conversaţii

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Nicusor Dan