Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 PNL acuză PSD că îngrădește dreptul la vot al locuitorilor din Chiajna. Candidat liberal: ”Mircea Minea folosește aceleași tactici și mijloace pentru a-și mări șansele de a mai rămâne încă 4 ani în fruntea primăriei”

PNL acuză PSD că îngrădește dreptul la vot al locuitorilor din Chiajna. Candidat liberal: ”Mircea Minea folosește aceleași tactici și mijloace pentru a-și mări șansele de a mai rămâne încă 4 ani în fruntea primăriei”

Un articol de: Ramona Zaharia - 19 Aug 2020, 20:24
PNL acuză PSD că îngrădește dreptul la vot al locuitorilor din Chiajna. Candidat liberal: ”Mircea Minea folosește aceleași tactici și mijloace pentru a-și mări șansele de a mai rămâne încă 4 ani în fruntea primăriei” Alegeri locale 2020

Tensiuni între liberali și social-democrați în localitatea ilfoveană Chiajna. PNL acuză PSD că îngrădește dreptul la vot al locuitorilor din zonă în condițiile în care primarul în funcție, Mircea Minea, susținut de PSD și ALDE, obligă 13.000 de alegători să parcurgă o distanță de câțiva kilometri pentru a putea vota. Liberalul Petre Anghel, candidat la funcția de primar în Chiajna, susține că actualul edil a mutat secția de votare din apropierea Militari Residence la Liceul Tehnologic Doamna Chiajna încercând astfel să împiedice votul unoa dintre cei care nu doresc ca el să obțină un nou mandat.

”La alegerile locale din 27 septembrie, cei aproape 13.000 de locuitori din zona Militari Residence vor trebui să se deplaseze câțiva km pentru a-și putea exercita dreptul la vot.

Până în acest moment, primăria nu a făcut niciun demers pentru a pune la dispoziție o sală în această zonă, pentru ca cetățenii să își poată exercita dreptul constituțional.

După 24 de ani de când este la conducerea primăriei Chiajna, Mircea Minea folosește aceleași tactici și mijloace pentru a-și mări șansele de a mai rămâne încă 4 ani în fruntea primăriei. Suntem mulți cei care dorim schimbarea și este momentul să luăm atitudine

Domnule primar, nu îngrădiți dreptul la vot! Nu obstrucționați cetățenii! Legea vă obligă să asigurați secții de vot în proximitatea zonei”, a scris Petre Anghel pe Facebook.

Totul are loc în contextul în care PSD și ALDE au scăzut în intențiile de vot ale cetățenilor din Ilfov.

În aceste condiții, liberalii anunță că măsuri de sprijin pentru a stimula participarea la vot a locuitorilor din cartierul Militari Residence.

PNL acuză PSD că îngrădește dreptul la vot al locuitorilor din Chiajna. Candidat liberal: ”Mircea Minea folosește aceleași tactici și mijloace pentru a-și mări șansele de a mai rămâne încă 4 ani în fruntea primăriei”

L-au prins cu 124 km/h în localitate, în România. Şoferul i-a zis doar o frază judecătorului şi l-a iertat de tot

Citeşte mai multe despre:   Chiajna,   PNL,   PSD