Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 PNL propune 450 de tineri pe listele pentru alegerile locale, dublu faţă de alegerile din 2016

PNL propune 450 de tineri pe listele pentru alegerile locale, dublu faţă de alegerile din 2016

Un articol de: Irina Mina - 30 Aug 2020, 12:36
PNL propune 450 de tineri pe listele pentru alegerile locale, dublu faţă de alegerile din 2016 Alegeri locale 2020

Partidul Național Liberal (PNL) propune, pe listele alegerilor locale, 450 de tineri, dublu faţă de alegerile din 2016, acesta fiind un număr record de reprezentanţi ai generaţiei tinere de politicieni pe listele propuse în ultimii 30 de ani.

”Tineretul Naţional Liberal propune, pentru alegerile locale, 450 de tineri pregătiţi profesional pentru a transforma comunităţile pe modelul de succes al administraţiilor liberale de tradiţie, din funcţiile de aleşi locali. Este un număr record de reprezentanţi ai generaţiei tinere de politicieni pe listele propuse în ultimii 30 de ani la alegerile locale, pe locuri eligibile, dublu faţă de alegerile din 2016, o dovadă incontestabilă a încrederii PNL în şansa acestora”, potrivit unui comunicat de presă transmis duminică de TNL.

În document se mai menționează că este vorba despre peste 200 de consilieri judeţeni, municipali şi ai municipiului Bucureşti, 250 consilieri comunali şi 21 de primari, la nivelul întregii ţări.

Mara Mareș, preşedintele TNL, a afirmat că ”era timpul să promovăm un nou model în politică, în care tinerii contează, ei îşi decid viitorul, ei sunt sufletul României de mâine”.

”Era nevoie de PNL şi determinarea liberală pentru care sunt recunoscătoare. Susţin candidaturile colegilor mei liberali şi am convingerea că vor învinge în lupta electorală cu vechea garnitură PSD, revopsită, dar neschimbată, care nu mai poate păcăli alegătorii. Românii ştiu ce au însemnat ultimii 4 ani cu administraţii PSD, sărăcie şi subdezvoltare. Miza acestor alegeri este alegerea între dezvoltarea şi modernizarea propuse de PNL şi încremenirea în trecut garantată de PSD. Timpul ne va confirma pariul pe tinereţea şi competenţele noii generaţii. Şi, aşa cum totul începe cu un vot, şi drumul spre schimbarea comunităţilor începe cu o alegere. Am încredere că românii vor alege TNL şi PNL“, a adăugat ea.

Citeşte mai multe despre:   PNL,   Mara Mares