Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Reacții dure după alegerea lui Cristian Popescu Piedone, condamnat în dosarul „Colectiv”: „ Este un actor lipsit de scrupule” (VIDEO)

Reacții dure după alegerea lui Cristian Popescu Piedone, condamnat în dosarul „Colectiv”: „ Este un actor lipsit de scrupule” (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 28 Sep 2020, 11:03
Reacții dure după alegerea lui Cristian Popescu Piedone, condamnat în dosarul „Colectiv”: „ Este un actor lipsit de scrupule” (VIDEO) Alegeri locale 2020

Apar reacții durea după realegerea lui Critian Popescu – Piedone ca primar al Sectorul 5. Președintele Asociației Colectiv, spune despre noul primar al Sectorului 5 că este „un actor lipsit de scrupule”. Declarația vine în contextul în care Piedone declara în 2015, după tragedia Colectiv că se retrage din viața publică.

Nu am crezut nici măcar o secundă că va putea fi ales. Este un actor lipsit de scurupule, el are un rol pe care îl joacă și îl joacă bine. Cred că s-a dus special în Sectorul 5 pentru că probabil din București este singurul sector în care ar fi avut șanse. Adevărul va ieși la iveală, nu se poate, numai că din păcate noi trăim într-o țară unde, nu știu, în ultimii ani răul parcă a pus stăpânire pe tot ce înseamnă bun – simț, educație, justiție, dar eu încă sper”, a declarat Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv GTG 3010.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.