Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Radu Mihaiu: „Primăria Sectorului 2 își deschide porțile / Nu poţi construi solid atunci când jocurile sunt măsluite pentru unul sau altul”

Radu Mihaiu: „Primăria Sectorului 2 își deschide porțile / Nu poţi construi solid atunci când jocurile sunt măsluite pentru unul sau altul”

Un articol de: Maria Zărnescu - 29 Sep 2020, 08:06
Radu Mihaiu: „Primăria Sectorului 2 își deschide porțile / Nu poţi construi solid atunci când jocurile sunt măsluite pentru unul sau altul” Alegeri locale 2020

Radu Mihaiu, candidatul susținut de către USR PLUS și PNL care a onținut, potrivit datelor parțiale centralizate de BEC, funcția de primar al Sectorului 2, a anunțat pe Facebook că de marți, instituția își deschide porțile și va începe un proces de schimbare a filosofiei de muncă.

„Nu va fi uşor, dar nici imposibil cum cred cei mai mulţi dintre noi, cei care nu au ieşit la vot. Le vom dovedi începând de mâine că se poate ca toţi angajaţii primăriei, indiferent de culoarea politică, de trecutul profesional, să pună umărul la treabă şi să depună efort pentru cetăţeni. Le vom dovedi că primăria poate avea în primul rând interesul comunităţii în vedere. Pornim toţi pe un drum nou. Vom descoperi teritorii necunoscute pentru administraţia românească. Vom învăţa împreună să ne asumăm mai multă responsabilitate. Vom înţelege împreună că lucrurile trainice şi valoroase îşi merită efortul. Vom construi o comunitate în care să ne placă să trăim şi pe care să o îngrijim”, a scris primarul ales al Sectorului 2, pe contul de Facebook, potrivit Agerpres.

Totodată, el a ținut să le reamintească internauților că ceea ce contrcandidații săi nu au priceput a fost faptul că nu mai merge strategia lor politică.

„Nu poţi construi solid atunci când jocurile sunt măsluite pentru unul sau altul. Nu poţi îmbunătăţi viaţa oamenilor atunci când interesul caracatiţei precede interesului public (...) Am pornit în această cursă fără pic de notorietate, dar înconjurat de o echipă neobosită am reuşit să ajungem în dialog cu voi şi să ne cunoaştem”, a afirmat Radu Mihaiu pe contul de socializare.

Mai mult decât atât, primarul ales al Sectorului 2 susține că dreapta unită a fost așezată pe principii sănătoase: „La Sectorul 2 colaborarea cu doamna Anisie şi echipa PNL a funcţionat foarte bine şi ţin să le mulţumesc pentru susţinere. Dreapta unită din Bucureşti a fost aşezată pe principii sănătoase şi asta ne-a dat oportunitatea să trecem peste şicanările dintre colegii noştri din alte localităţi. (...) Vom continua împreună şi vom duce la bun sfârşit angajamentele pe care ni le-am asumat public înainte de vot”, a scrie el pe Facebook.