Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Robert Negoiță: Pentru prima dată de când sunt eu la Sectorul 3, am văzut că au fost vandalizate corturile de campanie de la toate partidele. Au venit pregătiți cu cuțite, cu măști (VIDEO)

Robert Negoiță: Pentru prima dată de când sunt eu la Sectorul 3, am văzut că au fost vandalizate corturile de campanie de la toate partidele. Au venit pregătiți cu cuțite, cu măști (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 19 Aug 2020, 21:27
Robert Negoiță: Pentru prima dată de când sunt eu la Sectorul 3, am văzut că au fost vandalizate corturile de campanie de la toate partidele. Au venit pregătiți cu cuțite, cu măști (VIDEO) Alegeri locale 2020

Robert Negoiță, edil al Sectorului 3 și candidat din partea Alianței Pro București 2020 pentru un nou mandat de primar, a declarat miercuri seara, în studoiul B1 TV, că pentru prima dată când se află în cursa electorală a avut parte de incidente. Negoiță a spus că în Sectorul 3 au fost vandalizate corturi de campanie, de la candidați provenind de la toate partidele.

 

Robert Negoiță: Au fost vandalizate corturile de campanie de la toate partidele. Au venit pregătiți cu cuțite, cu măști

 

„Pentru prima dată de când sunt eu la Sectorul 3, am văzut că au fost vandalizate corturile. Până acum nu am avut problema asta. (...) Avem nevoie de normalitate și respect reciproc. Sectorul 3 e cea mai supravegheată zonă din România, îi vedem pe camere, au venit pregătiți cu cuțite, cu măști. Nu vreau să speculez deloc. Evident că am dat imaginile Poliției. Aici este o chestiune penală, este vandalism, distrugere, acte care sunt condamnate în Codul Penal. Să sperăm că se va face lumină și vom afla cine sunt acei indivizi, care cred au vandalizat corturi de la  toate partidele. Cu asta generezi un sentiment de insecuritate”, a declarat Negoiță.

În contextul alegerilor locale de pe 27 septembrie, Negoiță a vorbit și despre situația din alte sectoare ale Capitalei, precizând că există zone care au rămas încremenite în timp.

”În ultimii patru ani, am trăit oarece dezamăgire în sensul în care, acum patru ani eram foarte hotărâți că o să învățăm unii de la alții și o să încercăm să schimbăm în bine Bucureștiul. Chiar am trecut recent pe niște străzi din Sectorul 6 și Sectorul 2. E încremenit în timp, arată ca acum 25-30 de ani, e ca în Lumea a treia”, este de părere edilul Sectorului 3.

 

Robert Negoiță, despre echipa propusă de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București

 

Întrebat cum vede formula pe care PSD o propune pentru Consiliul General al Municipiului București, din care fac parte nume precum Petre Roman, Anghel Iordănescu, Elisabeta Lipă sau Monica Davidescu, Robert Negoiță a precizat: ”Fiecare își face propria strategie. Îmi este foarte dificil să comentez ce au vrut să transmită prin această listă a Consiliului General. Are aspecte bune și rele. Are aspecte bune, în sensul în care vii cu niște candidați cunoscuți, cărora le este mai ușor să fie credibili și care pot să apere o anumită echipă, pentru că au o vizibilitate mult mai mare, dar cred că se pierde la firul ierbii. Îmi este foarte greu să cred că domnul Petre Roman se poaate implica în viața activă în oraș. (...) La Sectorul 3, media de vârstă a echipei este undeva la 40 de ani. Este un lucru foarte important. Primăria înseamnă o chestiune de muncă”.Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

La începutul lunii august, Alianța Pro București 2020 a anunțat candidații cu care intră în cursă pentru primăriile din București. Pentru funcția de edil general al Capitalei candidează medicul Ioan Sîrbu.

Candidații Alianței Pro București 2020 pentru primăriile celor șase sectoare sunt:

La Sectorul 1 - Adina Alberts

La Sectorul 2 - Florin Manea

La Sectorul 3 - Robert Negoiță

La Sectorul 4 - Gabriel Ispas

La Sectorul 5 - Ștefan Pripiliu

La Sectorul 6 - Anca Bălășoiu

Citeşte mai multe despre:   Robert Negoita,   Primaria Sectorului 3