Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Sancțiuni pentru fotografierea buletinului de vot și prezența mai multor persoane în cabină în Bistrița – Năsăud

Sancțiuni pentru fotografierea buletinului de vot și prezența mai multor persoane în cabină în Bistrița – Năsăud

Un articol de: Maria Zărnescu - 27 Sep 2020, 14:47
Sancțiuni pentru fotografierea buletinului de vot și prezența mai multor persoane în cabină în Bistrița – Năsăud Alegeri locale 2020

În cursul zilei de duminică, 27 septembrie, ziua alegerilor locale din acest an, două sancțiuni contravenționale, cu privire la procesul de votare. Dintre cele două, una a fost aplicată pentru fotografierea buletinului de vot de către un alegător, iar cea de-a doua pentru prezența mai multor persoane în cabina de votare, scrie Agerpres.

Incidentul privind fotografierea buletinului de vot din județul Bistrița – Năsăud, a avut loc în comuna Rodna. În acest caz s-a aplicat o amendă de 600 de lei, potrivit sursei citate mai sus.

Prezența mai mult persoane într-o singură cabină de votare a fost semnalată într-un dintre secțiile din municipiul Bistrița, iar și în acest caz organele legii au aplicat o amendă de 600 de lei.

În județul Bistrița – Năsăud, polițiștii au primit nouă sesizări privind desășurarea procesului electoral, dar în afara celor două amenzi aplicate, în alte două cazuri aspectele sesizate nu s-au confirmat, iar în alte cinci cazuri verificările sunt în curs de desfășurare, informează sursa citată mai sus.

Citeşte mai multe despre:   alegeri locale 2020,   incidente vot