Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Satu Mare: ”Nu le facem jocul”, sloganul de campanie al unui candidat PMP, transformat în joc virtual (VIDEO)

Satu Mare: ”Nu le facem jocul”, sloganul de campanie al unui candidat PMP, transformat în joc virtual (VIDEO)

Un articol de: Irina Mina - 19 Sep 2020, 19:22
Satu Mare: ”Nu le facem jocul”, sloganul de campanie al unui candidat PMP, transformat în joc virtual (VIDEO) Foto: Captură video Alegeri locale 2020

Mesajul de campanie al lui Mihai Huzău, candidatul PMP la Primăria Satu Mare, ”Nu le facem jocul”, a devenit joc virtual și poate fi descărcat din Magazinul Google Play.

Jocul a fost dezvoltat de un tânăr IT-ist din Satu Mare.

”Daniel Ionaş, un tânăr IT-ist din Satu Mare, animat de conceptul campaniei mele s-a gândit să transpună mesajul meu de campanie într-un joc care poate fi descărcat de pe Google Play sub numele de „Nu le Facem Jocul Satu Mare”. Astfel, toți sătmărenii care rezonează cu mesajul meu de campanie și sunt de acord că jocurile de culise din orașul nostru ar trebui stricate, pot în acest moment să „exerseze’’ acest lucru jucând acest joc”, a afirmat Mihai Huzău.

Cel care a dezvoltat jocul a menționat că acesta cuprinde 17 nivele și are două grade de dificultate, fiind construit în același stil cu celebrul joc Angry Birds.

”Nu le Facem Jocul Satu Mare este un joc construit în același stil cu Angry Birds, prin care jucătorii pot doborî, folosind merele, adversarii politici. Fiecărui soldăței îi aparține o culoare politică, deci va fi extrem de distractiv pentru sătmăreni să-i doboare pe cei pe care nu-i agreează. Jocul cuprinde 17 nivele și are două grade de dificultate. Deocamdată îl găsiți pe Google Play și dorim să îi dăm drumul mai repede și pe Apple Store”, a spus Daniel Ionaș, scrie portalsm.ro.

În acest context, candidatul PMP la Primăria Satu Mare îi invită pe sătmăreni să ”exerseze virtual dărâmarea jocurilor politice”.

Satu Mare: ”Nu le facem jocul”, sloganul de campanie al unui candidat PMP, transformat în joc virtual (VIDEO)

 Noi DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre CONCEDIEREA lui Mihai Petre de la Românii au talent!

Citeşte mai multe despre:   PMP,   Stiri Satu Mare