Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Sub mandatul primarului Dumitru Boroș, Bârladul a prins viață: Perdeaua forestieră din cartierul ‘Mihai Eminescu’, Parcul Mihai Eminescu sau refacerea Bazei de Agrement ‘Prodana, câteva dintre realizările edilului liberal (VIDEO)

Sub mandatul primarului Dumitru Boroș, Bârladul a prins viață: Perdeaua forestieră din cartierul ‘Mihai Eminescu’, Parcul Mihai Eminescu sau refacerea Bazei de Agrement ‘Prodana, câteva dintre realizările edilului liberal (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 23 Sep 2020, 15:22
Sub mandatul primarului Dumitru Boroș, Bârladul a prins viață: Perdeaua forestieră din cartierul ‘Mihai Eminescu’, Parcul Mihai Eminescu sau refacerea Bazei de Agrement ‘Prodana, câteva dintre realizările edilului liberal (VIDEO) Alegeri locale 2020

În mandatul primarului liberal Dumitru Boroș, Bârladul a beneficiar de multe proiecte datorită investițiilor atrase în zonă. Între acestea se numără, perdeaua forestieră din cartierul ‘Mihai Eminescu’, realizarea Parcului Mihai Eminescu sau refacerea Bazei de Agrement ‘Prodana’.


 

 

Alinimant de protecție pentru cartierul ‘Mihai Eminescu’


 


 

La final de mandat, primarul Boroș a prezentat câteva dintre investițiile care s-au făcut în oraș. O parte dintre acestea vor continua și în mandatul 2020-2024, pentru care Dumitru Boroș candidează din partea PNL.

“Aici avem un alinimant de protecție pentru cartierul ‘Mihai Eminescu’. Este un lucru foarte bun și în ceea ce privește calitatea aerului din Bârlad. Această lucrare este extinsă pe mai multe străzi de la periferia orașului”, spune primarul Dumitru Boroș.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.BOMBĂ în showbiz! George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că vor fi ...

 

Parcul Mihai Eminescu

 

 

Un alt obiectiv atins de edilul este Parcul ‘Mihai Eminescu’, o oază de liniște și frumusețe pentru bârlădeni.

“Un obiectiv realizat de la zero, un obiectiv foarte important pentru municipiul Bârlad este Parcul Mihai Eminescu. Unde cândva era o paragină, astăzi avem un parc foarte frumos pe o suprafață de aproximativ trei hectare. Flori, copaci, alei, amfiteatru, toate pentru cetățenii municipiului Bârlad”, spune Boroș. 

Baza de agrement Prodana

 


 

Baza de Agrement ‘Prodana’ este, de asemenea, un loc înportant pentru locuitorii orașului. S-au investit timp și resurse pentru a reda, ceea ce devenise o groapă de gunoi a orașului, locuitorilor acest loc frumos.

“Bârlădenii sunt iubitori de frumos. În 1977 s-a intervenit realizându-se baza de agrement ‘’Prodana”. Precizările mele se leagă de perioada de după 1989, când toate administrațiile au abandonat acest lucru iubit de bârlădeni. Am intervenit unde era o groapăd e gunoi, practic, a orașului și am realizat reabilitarea aleii principale, debarcader, iluminat, plantări de trandafiri și copaci, un loc de picnic pentru bârlădeni.

Avem în vedere a doua etapă pentru acest loc drag bârlădenilor: realizarea unui pod peste Prodana, legând insulași apoi cu celălalt mal al Prodanei. Acolo vom realiza și niște locuri de joacă pentru adolescenți, un foișor și un observator.

Avem în vedere și decolmatarea Prodanei, Este o operațiune complicată și complexă. De la bugetul local, în acest an nu am avut resursa financiară”, a spus primarul PNL.

Totodată, instituția anunță că se lucrează la centură, canalizări, parcuri, grădini, asfaltări, locuri de parcare și multe altele.

 

Comandat: Partidul National Liberal - Filiala Teritoriala Vaslui
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP 21200012


 

Citeşte mai multe despre:   Dumitru Boros,   Stiri Barlad,   alegeri locale 2020