Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 TAROM a suspendat pentru două zile zborurile spre și dinspre Regatul Unit

TAROM a suspendat pentru două zile zborurile spre și dinspre Regatul Unit

Un articol de: Elena Stanciu - 03 Ian 2021, 19:56
TAROM a suspendat pentru două zile zborurile spre și dinspre Regatul Unit Alegeri locale 2020

TAROM anunță că a suspendat pentru două zile zborurile din România spre și dinspre Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Acestă măsură are drept consecință anularea zborului care este programat către Londra de la București, pe 4 ianuarie, se arată într-un anunț publicat duminică pe pagina de Facebook a TAROM.

 

TAROM anunță suspendarea temporară a zborurilor spre și dinspre Regatul Unit

 

”Dragi pasageri,

Având în vedere deciziile autorităților, TAROM va supenda operarea zborurilor comerciale spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 2 zile, începând cu data de 02.01.2021, ora 21:20, conform NOTAM in vigoare.

Astfel, zborul din data de 04 ianuarie 2021, București OTP - Londra LHR - București OTP (RO391/2 OTP-LHR-OTP) va fi ANULAT”, se arată în anunțul TAROM.

În aceste condiții, pasagerii care au achiziționat bilete pentru cursa din data de 4 ianuarie vor putea zbura către Londra pe 5 ianuarie, mai precizează sursa citată.

”Toți pasagerii posesori de bilete pe cursa din 04 ianuarie 2021, vor fi reprotejati pe cursa din ziua urmatoare, 05 ianuarie 2021 București OTP - Londra LHR - București OTP (RO391/2 – 5 ianuarie)”, se arată în anunțul TAROM.

Detalii operare: 05 ianuarie 2021Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

- RO391 - decolare București, ora locală 12:20 -> sosire Londrda, ora locală 14:05

- RO392- decolare Londra, ora locală 14:50 -> sosire București, ora locală 20:10

OBS: Mesajul de reprotejare pentru cursa din 05 ianuarie 2021 va fi transmis în format electronic, via email, tuturor pasagerilor posesori de bilete pe cursa din 04 ianuarie 2021”, mai precizează TAROM.

TAROM a suspendat pentru două zile zborurile spre și dinspre Regatul Unit

 

CNSU a decis reluarea zborurilor spre și dinspre Regatul Unit

 

Între timp, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunțat duminică seară că se vor relua zborurile spre și dinspre Regatul Unit. De asemenea, autoritățile române au impus o serie de condiții pentru persoanele care vin în țara noastră din Regatul Unit. Acestea vor trebui să intre în carantină ssau să prezinte sau să prezinte la intrarea în țară dovada unui test negativ rapid antigenic sau RT-PCR pentru infecția cu noul coronavirus, test care trebuie să fie efectuat cu cel mult 48 de ore înainte.

 

Persoanele exceptate de la aceste reguli sunt:

„a) conducătorii autovehiculelor de transport marfă cu capacitatea maximă autorizată mai mare de 2,4 tone;

b) conducătorii autovehiculelor pentru transport persoane care au mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv locul conducătorului;

c) conducătorii auto prevăzuți la lit. a) şi lit. b) care se deplasează în interesul desfășurării profesiei din statul de rezidență al acestora într-un alt stat membru al Uniunii Europene sau dintr-un alt stat al Uniunii Europene în statul de rezidență, indiferent dacă deplasarea se face prin mijloace individuale sau în cont propriu;

d) piloții de aeronave şi personalul navigant;

e) persoanele aflate în tranzit, dacă părăsesc România în cel mult 24 de ore de la intrarea pe teritoriul tării;

f) membrii misiunilor diplomatice, oficiilor consulare şi ai altor reprezentanţe diplomatice acreditate la Bucureşti, posesori de paşapoarte diplomatice, personalul asimilat personalului diplomatic, precum şi membrii Corpului Diplomatic şi Consular al României şi posesorii de paşapoarte diplomatice şi de serviciu, precum şi membrii familiilor acestora;

 

 

Citeşte mai multe despre:   TAROM,   Regatul Unit