Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Candidat PNL la o primărie din Vaslui: Mă lupt la Fălciu cu un întreg sistem mafiot

Candidat PNL la o primărie din Vaslui: Mă lupt la Fălciu cu un întreg sistem mafiot

Un articol de: Catinca Giosanu - 18 Sep 2020, 17:32
Candidat PNL la o primărie din Vaslui: Mă lupt la Fălciu cu un întreg sistem mafiot Sursa Foto: Vremeanoua.ro Alegeri locale 2020

Titinel Ursu, candidatul PNL la Primăria Fãlciu, din județul Vaslui, susține că a făcut mari eforturi pentru ca primãria comunei în care locuiește să fie performantă, în așa fel încât oamenii să-și poată ridica nivelul de trai.

 

 

„Eu nu mã lupt doar cu primarul Moraru, mã lupt cu un întreg sistem mafiot”

 

 

La cei 47 de ani ai săi, Titinel Ursu este unul dintre cei mai importanți fermieri ai județului Vaslui. La un moment dat, Titinel Ursu a săpat din fonduri proprii un puț de mare adâncime în apropiere de propria locuință și a construit o ciușmea, în așa fel încât sătenii să bea apă potabilă, fără a plăti vreun ban la stat pentru acest lucru.

Candidatul PNL la funcția de primar al comunei Fălciu și principalul adversar al actualului primar a afirmat că ar fi făcut mult mai multe lucruri pentru localnici dacă nu ar fi fost împiedicat de cei aflați la conducere.

Conform sătenilor, viceprimarul și Consiliul Local de acolo sunt mai mult de decor. Actualul primar ar fi condus destinele acestei comunități cu mână de fier, împiedicând comuna să se dezvolte la adevăratul ei potențial.

Titinel Ursu a declarat că, în ultimii ani, locuitorii Fălciului s-au confruntat cu situații grave care au demonstrat că direcția în care merge comuna este una greșită, iar administrația lui Moraru trebuie să dea cu subsemnatul în fața organelor statului.Noi DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre CONCEDIEREA lui Mihai Petre de la Românii au talent!

„În ultimii ani, în calitate de consilier local, mi s-au propus sume de bani pentru a fi de acord cu vânzarea dispensarului către un apropiat al primarului. Am reușit, datorită unei experiențe personale, să-i oblig pe cei de la primărie să semneze contracte cu oamenii din sat, pentru furnizarea de apă. Până în acel moment, la primărie se ținea o contabilitate paralelă, de pe urma căreia banii oamenilor nu intrau în conturile instituției, ci în buzunarele unor funcționari. Știind că nu accept compromisurile și combinațiile lor, un consilier local PSD m-a sunat și mi-a divulgat tot sistemul șpăgilor de angajare la after-school-ul primăriei. De asta eu spun tuturor, că aici, la Fălciu, nu mă lupt doar cu primarul Neculai Moraru, ci cu un întreg sistem mafiot. Lor le este teamă nu că vor pierde alegerile, pentru că știu și ei că așa se va întâmpla, le este teamă de ce se va descoperi după ce voi veni eu la primărie. A doua zi de la instalare, voi solicita un audit extern, ca lumea să știe cât s-a furat din banul public. Abia după ce vom afla proporțiile furtului, vom angaja oameni competenți, cu care să ne apucăm de treabă, pentru că în comuna noastră sunt foarte multe de făcut, avem foarte multe obiective pe care ni le-am fixat, iar principalul este crearea locurilor de muncă. Vin din mediul privat și știu cât de important este ca o comunitate să beneficieze de cât mai multe locuri de muncă”, a explicat Titinel Ursu pentru site-ul Vremeanoua.ro.

Comandat: Partidul National Liberal - Filiala Teritoriala Vaslui
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP 21200012

Citeşte mai multe despre:   Stiri Vaslui,   Falciu