Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a terorizat familia, a câștigat un nou mandat și a sărbătorit cu artificii (VIDEO)

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a terorizat familia, a câștigat un nou mandat și a sărbătorit cu artificii (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 27 Sep 2020, 22:40
Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a terorizat familia, a câștigat un nou mandat și a sărbătorit cu artificii (VIDEO) Foto: realitateadebistrita.net Alegeri locale 2020

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a terorizat familia, a câștigat un nou mandat. Acesta a ieșit în fața primăriei, fiind însoțit de copii și de colegii din administrație, și le-a transmis celor strânși în fața instituției că le mulțumește pentru voturi.

Ogâgău a revoltat o țară întreagă după ce a ieșit la iveală modul în care își tratează propria fiică. O primă înregistrare a arătat-o pe fetiță stând în genunchi, dezbrăcată și cu mâinile ridicate. El îi cere să spună de mai multe ori că nu va mai fi obraznică și-și va face toate lecțiile. Copila repetă plângând tot ce-i cere tatăl. Într-o a doua înregistrare, de data aceasta audio, Ogâgău poate fi auzit cum sparge sticle, trântește obiecte, urlă, înjură și amenință. Pe acest fundal, poate fi auzită o fetiță spunându-i alteia să nu mai plângă, pentru că o să-l enerveze și mai tare.

Întrebat în legătură cu atitudinea lui, Ogâgău a spus că nu e treaba nimănui cum își crește copiii. În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem, iar edilul riscă să fie acuzat de rele tratamente aplicate minorului.

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a terorizat familia, a mai câștigat un mandat

Citeşte mai multe despre:   Traian Ogagau,   Primaria Sangeorz Bai,   violenta domestica