Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Unul dintre cele mai mari exemplare de delfin cu botul gros a fost găsit fără viață pe plajă la Constanța. Afalinul a murit prin sufocare (FOTO)

Unul dintre cele mai mari exemplare de delfin cu botul gros a fost găsit fără viață pe plajă la Constanța. Afalinul a murit prin sufocare (FOTO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 13 Sep 2020, 18:05
Unul dintre cele mai mari exemplare de delfin cu botul gros a fost găsit fără viață pe plajă la Constanța. Afalinul a murit prin sufocare (FOTO) FOTO: Facebook: Delfinii din Marea Neagră / Black Sea dolphi Galerie foto (3) Alegeri locale 2020

Din păcate, unul dintre cele mai mari exemplare de Afalin, un delfin cu botul gros, a fost găsit mort pe țărmul din Constanța. Acesta s-a sufocat, după ce s-a prins într-un fir de taparină.

Anunțul a fost făcut de asociația „Delfinii din Marea Neagră / Black Sea dolphins”, care au mărturisit pe contul oficial de Facebook că s-au deplasat în zonă fără a mai putea face ceva pentru sărmanul mamifer.

„Weekend cu un nou caz de eșuare, din păcate!

Unul dintre cele mai mari exemplare de afalin(2,4 m) a fost descoperit de constănțeni pe plaja din zona Pescărie, Constanța. Ne-am deplasat în zonă, fără a mai putea face ceva pentru a salva exemplarul, deja mort.

Afalinul s-a prins într-un fir de taparina, care i-a produs răni în jurul mandibulei și inotatoarelor pectorale. A murit prin sufocare.

Știm că astfel de cazuri pot produce panică printre cei aflați pe plajă, mai ales datorită lungimii foarte mari pe care o are, însă îi rugăm pe toți cei care se intersectează cu astfel de cazuri să rămână calmi și mai ales să nu atingă exemplarele eșuate, deoarece există riscul de a contacta diferite boli de piele”, anunță asociația Delfinii din Marea Neagră pe Facebook.

 

Weekend cu un nou caz de eșuare, din păcate! Unul dintre cele mai mari exemplare de afalin(2,4 m) a fost descoperit de...

Publicată de Delfinii din Marea Neagră / Black Sea dolphins pe Duminică, 13 septembrie 2020
ȘOC ÎN SHOWBIZ! JADOR a FURAT un ceas de 8.000 de euro dintr-un magazin. CE A URMAT, te va lăsa fără cuvinte