Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri locale 2020 Victor Ponta: La Bucureşti am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianţă necunoscută votanţilor

Victor Ponta: La Bucureşti am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianţă necunoscută votanţilor

Un articol de: Catinca Giosanu - 28 Sep 2020, 22:31
Victor Ponta: La Bucureşti am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianţă necunoscută votanţilor Foto: Hepta.ro Alegeri locale 2020

Liderul Pro România, Victor Ponta, a anunțat, luni seară, că la alegerile parlamentare, Pro România va avea doar candidaţi proprii şi sigla Pro România.

 

 

Ponta: ”Am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianţă necunoscută votanţilor”

 

 

Victor Ponta, susține că scorul politic al partidului la alegerile locale a fost de 7,6%, un scor obținut la prima participare în cadrul alegerilor locale. Ponta susține că scorul slab de la Capitală se datorează unei greșeli, asta pentru că s-a candidat sub o siglă necunoscută oamenilor.

De asemenea, liderul formațiunii Pro România, Victor Ponta, a precizat că îşi va asuma candidatura la Camera Deputaţilor pe lista de Bucureşti.

”La Bucureşti am comis o eroare evidentă prin candidatura într-o alianţă necunoscută votanţilor, cu o siglă şi printr-un mesaj politic convenţional într-o bătălie în care principalii contracandidaţi au radicalizat la extrem discursul / lecţia usturătoare este învăţată: la alegerile parlamentare Pro România va avea doar candidaţi proprii şi sigla Pro România - eu voi lupta în mod direct alături de echipa Pro România din Bucureşti şi îmi voi asuma candidatura la Camera Deputaţilor pe lista de Bucureşti. La nivel naţional, îi felicit pe colegii care au fost aleşi primari, consilieri locali şi pe consilierii Pro România din 23 de consilii judeţene / în alte judeţe au lipsit câteva sute de voturi pentru a trece pragul politic de 5% - însă în toată ţara eforturile noastre de organizare vor continua şi, sunt convins, rezultatul de la alegerile parlamentare va arăta o creştere semnificativă a ponderii Pro România”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

 O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

 

Prima dată în alegerile locale

 

 

În data de 27 Septembrie PRO România a participat pentru prima dată în Alegeri Locale.

Ponta a recunoscut că la un moment dat a ”făcut greşeli importante”, însă ”prezenţa în 23 de consilii judeţene (plus miile de consilieri locali Pro România), ca şi votul politic de 7,6% reprezintă un punct de plecare relevant”.

”Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au votat ieri candidații PRO România - tuturor militanților, simpatizanților, reprezentanților noștri în secțiile de vot ! Sunt convins că puteam să avem candidați mai buni și să obținem mai multe voturi / sunt convins că am făcut greșeli importante - însă prezența în 23 de consilii județene ( pe lângă miile de consilii locale) și votul politic de 7.6% reprezintă un punct de plecare relevant!

La nivel național îi felicit pe colegii care au fost aleși primari, consilieri locali și pe consilieri PRO România din 23 de Consilii Județene / în alte județe au lipsit câteva sute de voturi pentru a trece pragul politic de 5% - însă în toată țara eforturile noastre de organizare vor continua și, sunt convins, rezultatul de la Alegerile Parlamentare va arată o creștere semnificativă a ponderii PRO România !

Însă cea mai importantă bătălie este întotdeauna bătălia următoare : Alegerile Parlamentare din Decembrie 2020!”, a mai scris Victor Ponta.

Citeşte mai multe despre:   victor ponta