Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri parlamentare 2020 Alegeri parlamentare 2020. Pe ce loc se află Elena Băsescu pe lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților

Alegeri parlamentare 2020. Pe ce loc se află Elena Băsescu pe lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților

Un articol de: Andrei Vlad - 16 Oct 2020, 16:47
Alegeri parlamentare 2020. Pe ce loc se află Elena Băsescu pe lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților Alegeri parlamentare 2020

Elena Băsescu (40 de ani) revine în politică! Fiica fostului președinte Traian Băsescu candidează pentru un loc în Parlament, pe lista PMP Constanța. Anunțul a fost făcut de organizația județeană, prin intermediul unui comunicat de presă. 

Elena Băsescu este cap de listă pentru alegerile parlamentare 2020. Astfel, dacă partidul înființat de către Traian Băsescu va trece pragul, fostul europarlamentar este ca și admis în Camera Deputaților. 

„Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a validat listele organizației județene P.M.P. Constanța pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul președinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripție Constanța. La Camera Deputaților lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz”, a notat Partidul Mișcarea Populară prin intermediul unui comunicat de presă. 

 

Elena Băsescu: „Doresc să aduc experiența pe care am căpătat-o în Parlamentul European"

 

Elena Băsescu crede că experiența din Parlamentul European este unul dintre atuurile sale.

„Doresc să îmi aduc aportul, doresc să aduc experiența pe care am căpătat-o în Parlamentul European, dar și prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii. Am realizat că societatea nu sprijină suficient familiile monoparentale. Voi veni cu o inițiativă legislativă cu proiecte care să sprijine foarte multe familii monoparentale, dar și să îmbunătățim natalitatea, o problemă cu care se confruntă România. Doresc sa ofer PMP o nouă viziune asupra politiclor publice în zona socială”, a declarat Elena Băsescu.

În perioada 2009-2014 a ocupat funcția de la Bruxelles. În 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul pentru Relații Internaționale, unde încasa un salariu de 3.000 de lei net. În Parlamentul European, primea peste 6.000 de euro net, plus diverse indemnizații. 

 Mircea Badea şi-a arătat WhatsApp-ul la televizor, iar oamenii N-AU PUTUT CREDE când au văzut ce are în conversaţii

 

Citeşte mai multe despre:   Elena Basescu,   alegeri,   PMP,   alegeri parlamentare,   alegeri parlamentare 2020