Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri parlamentare 2020 Constantin Iacov (Pro România): Numirea lui Alexandru Rafila pe lista PSD, parte dintr-un troc. Victor Ponta l-a plimbat de mână, Marcel Ciolacu l-a luat de nevastă. Așa s-a mai dus mitul unui medic bun (VIDEO)

Constantin Iacov (Pro România): Numirea lui Alexandru Rafila pe lista PSD, parte dintr-un troc. Victor Ponta l-a plimbat de mână, Marcel Ciolacu l-a luat de nevastă. Așa s-a mai dus mitul unui medic bun (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 16 Oct 2020, 22:02
Constantin Iacov (Pro România): Numirea lui Alexandru Rafila pe lista PSD, parte dintr-un troc. Victor Ponta l-a plimbat de mână, Marcel Ciolacu l-a luat de nevastă. Așa s-a mai dus mitul unui medic bun (VIDEO) Alegeri parlamentare 2020

Constantin Iacov a comentat, vineri, în direct pe B1 TV, candidatura lui Alexandru Rafila pe listele PSD la alegerile parlamentare și susține că mutarea face parte dintr-un troc politic. „Nu candidezi la Pro România, îți dau locul 1 pe listă – acesta este trocul și așa s-a mai dus un mit al unui medic bun, din păcate”, a spus secretarul executiv al formațiunii conduse de Victor Ponta.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Constantin Iacov (Pro România), despre candidatura lui Alexandru Rafila pe listele PSD la alegerile parlamentare

 

„Numirea domnului Rafila pe lista PSD face parte dintr-un troc. După ce Marcel Ciolacu l-a văzut pe Rafila venind la sediul Pro România, știind discuțiile dintre Pro România și domnul Rafila să fie candidatul nostru, Marcel Ciolacu i-a oferit acest post. Explicația e foarte simplă”, a declarat secretarul executiv al Pro România.

Referitor la faptul că poate Alexandru Rafila n-a vrut la Pro România, Constantin Iacov a explicat: „Era vorba să fie candidatul nostru la Primărie. Noi n-am vorbit niciodată să fie parlamentar pe lista de la București sau în altă parte. A vrut la Primărie, dar cred că oferta a fost mai bună a PSD și acum s-a concretizat prin conferința de presă comună dintre Ciolacu și dr. Rafila, în care acest măritiș... domnul Ponta l-a plimbat numai de mână, domnul Ciolacu l-a luat de nevastă. E mai simplu, e vorba de un troc. Dacă nu le spunem lucrurilor pe nume, telespectatorii n-o să înțeleagă. E un troc politic. Nu candidezi la Pro România, îți dau locul 1 pe listă – acesta este trocul și așa s-a mai dus un mit al unui medic bun, din păcate”.

Înainte de alegerile locale din 27 septembrie, mai precis spre final de iulie, Alexandru Rafila recunoștea că a fost ofertat de Victor Ponta, președintele Pro România, să candideze la Primăria Capitalei, dar „după două zile” i-a comunicat că refuză propunerea, „pentru că ne aflăm într-o perioadă dificilă” și este de părere că expertiza sa „e mai utilă în zona sănătății publice”.

„Este adevărat că înainte să merg în vacanță, am fost ofertat de președintele Pro România, Victor Ponta, să candidez la Primăria Capitalei, să mă sprijine cu formațiunea sa pentru fotoliul de primar. Vă dați seama,că aceasta era o propunere pe care era necesar să o diger. Când m-am întors, după două zile i-am comunicat că declin oferta. Nu candidez la primărie. Din ce motiv? Pentru că ne aflăm într-o periodă dificilă și consider că expertiza mea e mai utilă în zona sănătății publice, decât ar fi în administrația locală. Este decizia corectă pe care am luat-o, pentru moment”, declara Alexandru Rafila, vineri seara, la Digi24.
 

DECIZIE ŞOC: Declaraţia pe propria răspundere REVINE. ESTE OBLIGATORIE în toată ţara!

Citeşte mai multe despre:   Constantin Iacov,   Pro Romania