Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri parlamentare 2020 Dorinel Munteanu, candidat la Senat din partea PMP Cluj: Mă bucură că am primit multe mesaje. Mi s-a cerut, de exemplu, să am în Parlament același respect pentru români ca la echipa națională

Dorinel Munteanu, candidat la Senat din partea PMP Cluj: Mă bucură că am primit multe mesaje. Mi s-a cerut, de exemplu, să am în Parlament același respect pentru români ca la echipa națională

Un articol de: Vladimir Ionescu - 22 Oct 2020, 14:28
Dorinel Munteanu, candidat la Senat din partea PMP Cluj: Mă bucură că am primit multe mesaje. Mi s-a cerut, de exemplu, să am în Parlament același respect pentru români ca la echipa națională foto: Facebook @ Dorinel Munteanu Alegeri parlamentare 2020

Dorinel Munteanu candidează din partea PMP Cluj la alegerile parlamentare pentru Senatul României și susține că a primit multe mesaje, iar acest lucru îl bucură foarte mult. „Mi s-a cerut, de exemplu, să am în Parlament aceeași atitudine ca pe terenul de fotbal, același respect pentru români ca la echipa națională”, a spus fostul mijlocaș al „Generației de Aur”.

„Primesc multe mesaje şi acest lucru mă bucură foarte mult. Mi s-a cerut, de exemplu, să am în Parlament aceeaşi atitudine ca pe terenul de fotbal, acelaşi respect pentru români ca la echipa naţională. Nici nu m-am gândit altfel. Aşa sunt eu de când mă ştiu, aceasta este educaţia pe care am primit-o, aşa m-am format în cariera sportivă. Aşadar, este o promisiune, şi în Parlament voi fi acelaşi Dorinel Munteanu pe care îl ştiţi”, a scris Dorinel Munteanu, joi, pe Facebook.

Într-un alt mesaj, spune el, cineva a folosit termenul de „Generația de aur din politică”.

„Eu cred că se poate, nu cred că sunt doar vorbe mari. Fiecare dintre noi are responsabilitatea şi puterea de a mişca România, astfel încât să avem toţi un trai mai bun. Este important să le scoatem la suprafaţă, iar cei care vor face acest lucru se vor putea încadra într-o «generaţie de aur» a politicii. Şi dacă se va pune vreodată problema ca această generaţie să înceapă cu mine, îmi voi asuma acest rol necondiţionat”, a adăugat Dorinel Munteanu.

El susține că își dorește să aibă „o comunicare strânsă” cu toți cei pe care îi va reprezenta în Parlament.

„Îmi doresc să am o comunicare strânsă cu toţi cei pe care îi voi reprezenta în Parlament. De aceea, vă îndemn, dragi clujeni, să-mi scrieţi şi să-mi spuneţi ce pot face pentru judeţul Cluj, pentru toate comunităţile. Vă asigur că voi ţine cont de solicitările dvs. şi vom comunica pe durata întregului mandat”, a mai spus Dorinel Munteanu.

 

Primesc multe mesaje şi acest lucru mă bucură foarte mult. Mi s-a cerut, de exemplu, să am în #Parlament aceeaşi...

Publicată de Dorinel Munteanu pe Joi, 22 octombrie 2020
Sora ei tocmai se mutase în casă nouă, când a făcut o descoperire înfiorătoare în pivniță. „Să fugă imediat de acolo!” (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Dorinel Munteanu,   PMP