Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri parlamentare 2020 Dorinel Munteanu: „Voi fi vocea clujenilor în Parlamentul României. Vă lansez acum această invitație în proiectul căruia i-am spus «Vorbește cu senatorul tău»”

Dorinel Munteanu: „Voi fi vocea clujenilor în Parlamentul României. Vă lansez acum această invitație în proiectul căruia i-am spus «Vorbește cu senatorul tău»”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 28 Oct 2020, 17:58
Dorinel Munteanu: „Voi fi vocea clujenilor în Parlamentul României. Vă lansez acum această invitație în proiectul căruia i-am spus «Vorbește cu senatorul tău»” foto: Facebook @ Dorinel Munteanu Alegeri parlamentare 2020

Dorinel Munteanu, candidat al PMP Cluj la alegerile pentru Senatul României, susține că încă de când a acceptat să candideze și-a promis că va avea „un dialog real cu clujenii”. Acestea fiind spuse, fostul fotbalist al Generației de Aur a lansat o invitație în proiectul pe care l-a intitulat „Vorbește cu senatorul tău”.

„VOI FI VOCEA CLUJENILOR ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Din momentul în care am acceptat să candidez pentru Senatul României, din partea Partidului Mişcarea Populară, mi-am promis că voi avea un dialog real cu clujenii. Veţi avea în mine partenerul de discuţie pentru toate proiectele care vă vor putea face viaţa mai bună.

Vă lansez acum această invitaţie în proiectul căruia i-am spus «Vorbește cu senatorul tău». Vă invit să-mi scrieţi aici, în comentarii, sau în mesaje private. Voi analiza propunerile dumneavoastră cu specialiştii din domeniu, cu autorităţile competente, cu organizaţiile non-guvernamentale după caz, pentru a găsi cele mai bune soluţii.

Vom avea ocazia, astfel, să discutăm şi despre proiectele pe care le avem eu şi Partidul Mișcarea Populară.

Vă invit să votați Partidul Mișcarea Populară la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Împreună vom reuși! Împreună #MișcămRomânia”, a scris Dorinel Munteanu, miercuri, pe Facebook.

 

Primesc multe mesaje şi acest lucru mă bucură foarte mult. Mi s-a cerut, de exemplu, să am în #Parlament aceeaşi...A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Publicată de Dorinel Munteanu pe Joi, 22 octombrie 2020
Citeşte mai multe despre:   Dorinel Munteanu