Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri parlamentare 2020 Elena Băsescu deschide lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare (VIDEO)

Elena Băsescu deschide lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 15 Oct 2020, 13:26
Elena Băsescu deschide lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare (VIDEO) Alegeri parlamentare 2020

Fostul europarlamentar Elena Băsescu deschide lista de candidați ai Partidului Mișcarea Populară la Constanța. Liderul PMP, Eugen Tomac, a anunțat, joi, că partidul a finalizat listele de candidaturi pentru toate județele. „Nu am importat niciun parlamentar de la alte partide”, a ținut el să sublinieze.

 

Elena Băsescu va candida la alegerile parlamentare din partea PMP

 

Elena Băsescu deschide lista de candidați ai PMP la Constanța. Listele pentru Senat și Camera Deputaților au fost semnate de președintele partidului, Eugen Tomac, și vor fi depuse la Biroul Electoral.

„Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a validat listele organizației județene P.M.P. Constanța pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul președinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripție Constanța. La Camera Deputaților lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz”, a transmis PMP.

Liderul PMP, Eugen Tomac, a susținut că partidul se pregătește pentru alegerile paramentare deoarece viața nu stă pe loc și românii trebuie să-și apere, și în acest context de epidemie, valorile și atașamentul pentru democrație.

„Avem, din păcate, în față de trecut împreună printr-o prioadă foarte grea, ținând cont de această criză de săntate. Din nefericire, nu avem cum să oprim viața în loc, trebuie să facem ce ne stă în putință pentru a apăra ce e mai de preț în societatea noastră, și anume drepturile fundamentale și atașamentul nostru față de democrație. De aceea, PMP a luat măsurile necesare pentru a intra în această competiție tot mai pregătit și, în același timp, facem apel la toți cetățenii să fie vigilenți și să aibă grijă de ei”, a declarat Tomac.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 DECIZIE ŞOC: Declaraţia pe propria răspundere REVINE. ESTE OBLIGATORIE în toată ţara!

Eugen Tomac: PMP nu a importat niciun parlamentar

 

Eugen Tomac a mai ținut să sublinieze că PMP merge pe cont propriu la alegerile legislative și că nu a importat niciun parlamentar de la vreun alt partid.

„Am încheiat listele de candidaturi pentru toate județele și există o premieră importantă: PMP intră în această competiție fără importuri. Suntem partidul care nu a importat niciun parlamentar de la alte partide, oameni care, pe ultima sută de metri, au venit aici în curtea PMP și ne-au implorat să vină aici pe listele noastre, pentru a duce plus-valoare. Noi credem în șansele membrilor noștri, vom merge pe cont propriu, ca un partid autentic, care se revendică a fi un partid creștin-democrat. Sunt convins că așa cum am convins la legerile locale, îi vom convingem pe români să fie alături de un partid patriotic, cum e PMP”, a mai precizat Eugen Tomac.

El și-a manifestat apoi convingerea că vom avea alegerile parlamentare pe 6 decembrie, în ciuda evoluției îngrijorătoare a epidemiei de coronavirus din ultima vreme. S-a arătat apoi nemulțumit de faptul că și viitorul Parlament va avea peste 500 de aleși, deși românii au decis într-un referendum că ar trebui să existe doar 300 de locuri.

Tomac a enumerat apoi o parte din candidații PMP la alegerile parlamentare:

  • Fostul ministru Cristian Diaconescu deschide lista la Senat la București
  • Eugen Tomac, Ioana Constantin și Sebastian Moise vor fi pe lista la Camera Deputaților în Capitală
  • Mihail Neamțu va deschide lista la Camera Deputaților în Timișoara
  • Vasile Lungu va deschide lista la Cameră în Cluj
  • Dorinel Munteanu va fi cap de listă la Senat tot în Cluj
  • Parlamentarul Petru Movilă va candida la Iași
     
Citeşte mai multe despre:   Elena Basescu,   PMP,   candidati PMP,   PMP Constanta