Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri parlamentare 2020 Ludovic Orban, mesaj pentru români: E extrem de important să veniți la vot! Vă garantez că exercitarea dreptului la vot se va face în cele mai sigure condiții de protejare a sănătății (VIDEO)

Ludovic Orban, mesaj pentru români: E extrem de important să veniți la vot! Vă garantez că exercitarea dreptului la vot se va face în cele mai sigure condiții de protejare a sănătății (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 03 Dec 2020, 19:33
Ludovic Orban, mesaj pentru români: E extrem de important să veniți la vot! Vă garantez că exercitarea dreptului la vot se va face în cele mai sigure condiții de protejare a sănătății (VIDEO) Alegeri parlamentare 2020

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a îndemnat joi seară pe români să meargă la vot duminică, pentru a alege membrii noului Parlament. Șeful Guvernului a dat asigurări că prin prezentarea la urne, cetățenii nu sunt în pericol de a se infecta cu noul coronavirus, susținând că procesul de votare se va desfășura ”în cele mai sigure condiții de protejare a sănătății”.

 

Ludovic Orban le cere românilor să meargă cu încredere la vot la alegerile din 6 decembrie 

 

”Gândiți-vă că este extrem de important să veniți la vot, să vă exercitați acest drept fundamental. Chiar dacă mulți au încercat să vă sperie, să vă spună să nu veniți la vot, eu vă garantez că exercitarea dreptului la vot se va face în cele mai sigure condiții de protejare a sănătății. Nimeni dintre cei care vor veni la vot nu va avea sănătatea pusă în pericol pentru că am luat măsuri de protecție stricte pe care le vom aplica și oricine își exercită dreptul la vot va fi protejat de riscul de infectare”, a declarat Ludovic Orban.

 

Orban: Alegerile din 6 decembrie vor defini drumul României în următorii ani

 

Totodată, liderul liberal a afirmat că alegerile de duminică vor defini drumul României în următorii ani.

”Votul pe care îl veți acorda reprezintă, de fapt, o investiție în șansa României de dezvoltare. Fiecare vot pe care îl veți acorda PNL va însemna o garanție pentru mersul României pe direcția corectă, o garanție pentru realizarea unui plan ambițios care are cu adevărat posibilitatea să ridice România.

Dragi români, alegerile din 6 decembrie sunt și despre cum va arăta România. Sunt alegeri care vor defini drumul României în următorii ani, sunt și despre bun simț, și despre omenie, și despre solidaritate, și despre responsabilitate. Sunt și despre onestitate, corectitudine, competență și capacitatea de realizare a angajamentelor electorale.Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea

Am câștigat ultimele trei alegeri: pentru Parlamentul European, alegerile prezidențiale și cele locale. Alegerile parlamentare sunt, în schimb, alegerile decisive în care toți românii care au avut încredere în noi trebuie să vină la vot și să voteze cu aceia care au arătat că sunt capabili să dezvolte România.

Pe 6 decembrie, decideți viitorul României, votați pentru a asigura dezvoltarea României, iar din 7 decembrie vă aștept să dezvoltăm împreună România”, a mai spus Ludovic Orban.

Și președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat, joi, pe români să meagă la vot, precizând că ”alegerile se câștigă la urne, alegerile se câștigă prin vot”. 

Ludovic Orban, mesaj pentru români: E extrem de important să veniți la vot! Vă garantez că exercitarea dreptului la vot se va face în cele mai sigure condiții de protejare a sănătății

Citeşte mai multe despre:   Ludovic Orban,   coronavirus