Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri parlamentare 2020 Ludovic Orban: Românii au arătat clar că nu mai vor PSD, care n-a făcut altceva decât să slujească interesele clientelei politice și să își apere penalii. Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România (VIDEO)

Ludovic Orban: Românii au arătat clar că nu mai vor PSD, care n-a făcut altceva decât să slujească interesele clientelei politice și să își apere penalii. Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 20 Oct 2020, 12:18
Ludovic Orban: Românii au arătat clar că nu mai vor PSD, care n-a făcut altceva decât să slujească interesele clientelei politice și să își apere penalii. Alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România (VIDEO) foto: Inquam Photos / Octav Ganea Alegeri parlamentare 2020

Peste 722.000 de români au semnat pentru susținerea PNL în alegerile generale, a anunțat marți Ludovic Orban, președintele formațiunii, în discursul care a marcat depunerea listelor de semnături pentru scrutinul care va genera un nou Parlament și care, potrivit precizărilor făcute astăzi de premier, va avea loc în 6 decembrie, așa cum a stabilit inițial Guvernul.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Ludovic Orban: Românii, din mai 2019, au arătat clar că nu mai vor PSD

 

„722.618 români au semnat pentru susținerea Partidului Național Liberal în alegerile parlamentare. Le mulțumesc pentru sprijin și le garantez că încrederea lor va fi răsplătită. Bătălia pentru România a început în 2019, odată cu alegerile pentru Parlamentul European și cu referendumul pro-justiție inițiat de Președintele României. Atât referendumul, cât și alegerile parlamentare au reprezentat o victorie a președintelui Iohannis și a Partidului Național Liberal, și a părții din societate care își dorește o democrație, o justiție independentă, o egalitate a cetățenilor în fața legii și care a susținut că nimeni nu este mai presus de lege. Bătălia pentru România a continuat cu bătălia prezidențială, în care candidatul Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis, a câștigat alegerile prezidențiale fără drept de apel, administrând o înfrângere rușinoasă pentru PSD și pentru candidatul PSD. A urmat, în 27 septembrie, o grea luptă la alegerile locale, în care ne-am confruntat cu 29 de baroni roșii și cu aproape 1.700 de satrapi, care s-au luptat pe viață și pe moarte, folosind toate pârghiile legale și ilegale pe care le-au avut la dispoziție pentru a-și salva mandatele – și această bătălie a fost câștigată de Partidul Național Liberal și de candidații Partidului Național Liberal”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele PNL susține că „românii, din mai 2019, au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care calcă în picioare drepturile și libertățile oamenilor, de un partid care a vrut să confiște România și care nu a făcut altceva decât să slujească interesele clientelei politice și să își apere penalii”.

„Toate bătăliile câștigate – atât bătălia pentru Parlamentul European, cât și bătălia prezidențială, cât și bătălia de la locale – trebuie încununate de victoria decisivă. PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată. Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România. În 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot cu încredere și să voteze Partidul Național Liberal, care este singura forță politică, care are capacitatea de a învinge PSD, și are capacitatea de a guverna România și de a îndrepta România în direcția corectă”, a adăugat Ludovic Orban.

Liderul PNL a anunțat că liberalii intră în campanie sub sloganul „Simplu dezvoltăm România”.

„Acesta este țelul nostru – să asigurăm o dezvoltare accelerată a României, utilizând resursele de inteligență și de hărnicie ale românilor, utilizând resursele pe care ni le-a dat Dumnezeu, utilizând toate oportunitățile de care beneficiază România în această perioadă istorică și utilizând toate resursele pe care România le poate aduce de la nivel european sau din orice altă sursă pentru a putea sprijini dezvoltarea României”, a mai spus, printre altele, Ludovic Orban.A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !