Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri parlamentare 2020 Mara Mareș: “1.166 de membri ai TNL au câștigat mandate de primari, viceprimari, consilieri județeni și locali. Ne pregătim pentru parlamentare!”

Mara Mareș: “1.166 de membri ai TNL au câștigat mandate de primari, viceprimari, consilieri județeni și locali. Ne pregătim pentru parlamentare!”

Un articol de: George Lupu - 21 Oct 2020, 13:39
Mara Mareș: “1.166 de membri ai TNL au câștigat mandate de primari, viceprimari, consilieri județeni și locali. Ne pregătim pentru parlamentare!” Alegeri parlamentare 2020

Președintele TNL, Mara Mareș, a dat asigurări că liberalii vor depune eforturi pentru ca tinerii să aibă parte de o reprezentare adecvată în Parlamentul României, în contextul alegerilor din decembrie. În acest sens, Mara Mareș a subliniat ccă 1.166 de tineri candidați ai Partidului Național Liberal au câștigat alegerile locale.

Ea a precizat că TNL a obținut mandate de primari, viceprimari, consilieri locali și consilieri județeni în toată țara și va avea reprezentare consistentă și în Parlamentul României. 

“2020 este anul nostru, al Generației Altfel, care primește pentru prima oară în 30 de ani girul masiv al conducerii partidului pentru funcții de răspundere atât la nivel local, cât și la nivel central. Suntem în plin calendar electoral pentru alegerile parlamentare, filialele PNL și-au votat candidații, iar tinerii ocupă și aici un loc important și sunt sigură că legislatura 2020-2024 va purta marca acestora. PNL respinge modelul PSD, care își cosmetizează capetele de listă în alegeri, în spatele cărora să se poată ascunde liniștite aceleași nume toxice de pesediști interesați exclusiv de privilegiile baronilor roșii“, a declarat Mara Mareș, președinte TNL și candidat PNL București pentru Camera Deputaților.

PNL a desemnat anul acesta, pentru funcțiile de aleși locali, un număr record de tineri pregătiți profesional pentru a transforma comunitățile pe modelul de succes al administrațiilor liberale de tradiție. “Sunt foarte mândră că aproximativ 1.200 de membri ai TNL au câștigat mandate de primari, viceprimari, consilieri județeni și locali. Ca președinte TNL, am avut toată încrederea în șansa acestora, dar și în dorința oamenilor de a face schimbarea către administrațiile viitorului: moderne, dezvoltate, transparente și axate pe investiții masive.

Românii mi-au depășit așteptările și au votat PNL, mai ales acolo unde au candidat tineri, schimbând paradigma și clasicul vot pentru persoane în vârstă. Schimbarea vine odată cu noi, generația de politicieni care venim cu suflu nou, mentalitate adaptată noilor vremuri și modelul pragmatic de a face politici publice. Iar românii au ales să profite de această generație și să pună în valoare curajul, determinarea și competențele new age ale acesteia, cum este digitalizarea, atuuri necesare pentru a transforma comunitățile. Le mulțumesc pentru asta! Ne pregătim pentru parlamentare și avem nevoie și aici de o echipă la fel de puternică: TNL și românii care votează PNL“, a adăugat Mara Mare

Citeşte mai multe despre:   TNL,   PNL,   Mara Mares