Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri parlamentare 2020 Președintele AEP, infectat cu SARS-CoV-2 a solicitat urna mobilă pentru alegerile parlamentare din 2020

Președintele AEP, infectat cu SARS-CoV-2 a solicitat urna mobilă pentru alegerile parlamentare din 2020

Un articol de: Maria Zărnescu - 05 Dec 2020, 22:13
Președintele AEP, infectat cu SARS-CoV-2 a solicitat urna mobilă pentru alegerile parlamentare din 2020 Alegeri parlamentare 2020

Președintele Autorității Electorale Permanente, Constantin-Florin Mitulețu – Buică a trimis solicitarea pentru urna mobilă, având în vedere că este infectat cu SARS-CoV-2. Președintele AEP a primit rezultatul pozitiv pentru COVID-19 în cursul acestei săptămâni.

Constantin Mitulețu – Buică a transmis Biroului Electoral al secției de votare nr. 334 București cererea pentru exercitarea dreptului la vot prin intermediul urnei speciale. Cerea acestuia a fost însoțită de documentele ce atestă imposibilitatea de a de deplasa la secția de votare, având în vedere că se află izolat, din cauza infectării cu noul coronavirus.

Oficialul AEP reiterează apelul către alegători de a se informa corect cu privire la exercitarea dreptului de vot la acest scrutin şi să consulte site-ul Autorităţii, www.roaep.ro, canalul de YouTube şi pagina de Facebook şi îi îndeamnă, totodată, pe aceştia, să se prezinte la urne şi să respecte măsurile de distanţare socială şi de protecţie sanitară”, se arată într-un comunicat transmis de Autoritatea Electorală Permanentă.

Citeşte mai multe despre:   Constantin - Florin Mituletu-Buica