Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri parlamentare 2020 PSD a depus listele candidaților din București pentru Camera Deputaților și Senat. Gabriela Firea: Ne dorim ca în Capitală să avem în noua legislatură 4-5 senatori și 10-11 deputați (VIDEO)

PSD a depus listele candidaților din București pentru Camera Deputaților și Senat. Gabriela Firea: Ne dorim ca în Capitală să avem în noua legislatură 4-5 senatori și 10-11 deputați (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 21 Oct 2020, 16:49
PSD a depus listele candidaților din București pentru Camera Deputaților și Senat. Gabriela Firea: Ne dorim ca în Capitală să avem în noua legislatură 4-5 senatori și 10-11 deputați (VIDEO) Foto: Inquam Photos / George Calin Alegeri parlamentare 2020

Reprezentanții PSD București au depus, miercuri, la Biroul Electoral Municipal lista candidaților pentru Camera Deputaților și Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie. În acest context, Gabriela Firea, președinta PSD București, a declarat că ținta social-democraților este ca în Capitală să obțină 4-5 senatori și cel puțin 10 deputați în noua legislatură.

 

PSD București a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare 

 

”Vom ajunge cu votul românilor din București în Parlamentul României și dorim să contribuim la schimbarea în bine a tot ceea ce se întâmplă în Parlament, și anume niciodată atât Parlamentul, cât și Guvernul să nu se mai distanțeze, să nu se mai îndepărteze de ceea ce își doresc românii. Echipa noastră consider că este una foarte bună, imbatabilă la nivel de calitate profesională. Îi vedeți alături de mine pe domnii prof. dr. Streinu-Cercel, Rafila, reprezentanți ai administrației publice locale, domnul Tudorache, domnul Mutu, de asemenea, colegii noștri care au muncit foarte mult în Parlament, doamna Oana Florea, domnul Daniel Zamfir, doamna Diana Tușa, doamna Rodica Nassar, secretar de stat la Ministerul Sănătății”, a spus Gabriela Firea

 

Ce spune Gabriela Firea despre scorul pe care și-l dorește PSD București la alegerile parlamentare

 

În acest context, șefa PSD București a vorbit despre corelarea cadrului legislativ din domeniul sănătății cu cel european. 

„În această perioadă, cu siguranță, gândurile românilor se îndreaptă către soluțiile concrete pentru rezolvarea crizei sanitare. De aceea ne-am dorit foarte mult să avem specialiști cu reputație internațională lângă noi, care vor ajuta și la corelarea cadrului legislativ astfel încât politicile de sănătate publică să fie adecvate.

Pe lângă pandemie, avem o altă mare preocupare, și anume economia. De aceea, ne-am dorit să-l avem în echipă pe domnul Daniel Zamfir care a venit de fiecare dată cu soluții în zona economică. Pentru că odată criza sanitară depășită sau ținută sub control, un alt mare pericol este cel al sărăcirii populației.A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Prima noastră preocupare a fost aceea de a ne înconjura de specialiști care pot să vină cu experiența pe care o au, cu pregătirea pe care o au astfel încât tot ceea ce se propune în acel domeniul de activitate să fie adecvat și să fim cu un cadrul legislativ la nivel european. Nu dorim să ne folosim politic de imaginea personalităților care au venit alături de noi”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată pe câte mandate de parlamentar se bazează la București, Firea a răspuns: ”La București avem acum cinci senatori și 12 deputați. Ne dorim să avem în noua legislatură 4-5 senatori și 10-11 deputați”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Bucuresti,   Gabriela Firea