Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Alegeri parlamentare 2020 Vlad Pufu, fondatorul Șansa Buzoiană, Focus Fm și Focus TV, deschide lista PNL Buzău pentru Senat

Vlad Pufu, fondatorul Șansa Buzoiană, Focus Fm și Focus TV, deschide lista PNL Buzău pentru Senat

Un articol de: George Lupu - 16 Oct 2020, 13:44
Vlad Pufu, fondatorul Șansa Buzoiană, Focus Fm și Focus TV, deschide lista PNL Buzău pentru Senat Alegeri parlamentare 2020

Vlad Pufu, fondatorul grupului media care deține Focus TV, Focus Fm, Șansa buzoiană și SansaNews, va deschide lista candidaților PNL Buzău pentru Senatul  României.

Candidatura sa va fi supusă aprobării, vineri, în Biroul Permanent Județean al PNL și va fi transmisă, apoi, Biroului Politic Național, spre validare.

”Am decis să mă implic pentru că Gabriel Avrămescu, noul președinte al PNL Buzău, deși tânăr, un om cu o bogată experiență în administrație, m-a convins că e momentul unui suflu nou în politica buzoiană! Am încredere că, împreună, vom construi o echipă puternică. Cu siguranță, noua echipa PNL Buzău va începe o poveste frumoasă!”, a declarat Vlad Pufu.

Vlad Pufu se alătură, astfel, echipei  politice pe care Gabriel Avrămescu, noul președinte interimar al liberalilor din județ, o construiește la Buzău și cu care va aborda alegerile din 6 decembrie.

Vlad Pufu s-a alăturat noii echipe pentru că se consideră a fi fost întotdeauna apropiat politicii de dreapta, a sprijinit politica dreptei în diversele medii în care a activat și are o adeziune veche, din 1992, atunci când tatăl său, profesorul Ioan Pufu, a candidat pe listele PNL pentru Consiliul Local Municipal Buzău.

Citeşte mai multe despre:   Vlad Pufu,   PNL,   alegeri parlamentare 2020