Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat 337 de dosare în cadrul programelor Rabla și Rabla Plus 

Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat 337 de dosare în cadrul programelor Rabla și Rabla Plus 

Un articol de: Redacția B1.ro - 22 Oct 2019, 11:44
Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat 337 de dosare în cadrul programelor Rabla și Rabla Plus  Auto

Adminstraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat 281 dosare pentru 504 autovehicule în Programul Rabla şi 56 dosare pentru 129 autovehicule dintre care 107 pur electrice şi 22 electrice hibride în cadrul programului Rabla Plus, potrivit unui comunicat de presă al AFM. 

Totodată, în cadrul Programului Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ a fost aprobat un dosar de finanțare depus de Municipiul Focșani.

Redăm, mai jos, comunicatul de presă al Adminstraţiei Fondului pentru Mediu: 

Listele cu dosarele aprobate în cadrul Programelor Rabla, Rabla Plus și Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ au fost publicate pe site-ul AFM

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 21 octombrie 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu dosarele acceptate în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) și în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus), precum și în cadrul Programului privind instalarea stațiilor de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ.

Pentru Programul Rabla au fost acceptate 281 dosare pentru 504 autovehicule și o contestație pentru 2 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 56 dosare pentru 129 autovehicule dintre care 107 pur electrice și 22 electrice hibride.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.Bărbatul a plecat într-o călătorie de afaceri și i-a cerut soției să îi trimită o fotografie pe WhatsApp. Când s-a uitat mai bine, a văzut un DETALIU care l-a scos din minți. A cerut imediat DIVORȚUL (FOTO)

Persoanele juridice ale căror dosare de finanțare au fost sau urmează să fie aprobate, precum și persoanele fizice se pot înscrie la producătorii validați până la 20 noiembrie 2019 în Programul Rabla și până la 25 noiembrie 2019 în Programul Rabla Plus, termene care trebuie respectate și în cazul în care se dorește cumularea primei de casare cu ecotichetul.

De asemenea, notele de înscriere în ambele Programe sunt valabile până la 25 noiembrie 2019, dată până la care trebuie emise și facturile de achiziție a autovehiculelor noi.

Menționăm că datele calendaristice indicate anterior sunt termene procedurale maxime, care nu pot fi depășite, dar care pot fi devansate la inițiativa producătorilor validați, sens în care sfătuim persoanele fizice și juridice să se adreseze din timp acestora, astfel încât să poată beneficia de cele două Programe.

De asemenea, în cadrul Programului Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ a fost aprobat un dosar de finanțare depus de Municipiul Focșani.
 

Citeşte mai multe despre:   Rabla,   Rabla Plus