Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto ALERTĂ! RĂMÂI FĂRĂ PERMIS AUTO imediat! SCHMBAREA MAJORĂ din Codul Rutier care i-a REVOLTAT pe TOȚI ȘOFERII ROMÂNI!

ALERTĂ! RĂMÂI FĂRĂ PERMIS AUTO imediat! SCHMBAREA MAJORĂ din Codul Rutier care i-a REVOLTAT pe TOȚI ȘOFERII ROMÂNI!

Un articol de: B1.ro - 10 Feb 2020, 12:19
Auto

Mare atenție, șoferi! Se anunță modificări importante în npiș Cod Rutier, începând cu luna iulie 2020.

OANA ROMAN, DEZBRĂCATĂ COMPLET! IMAGINI CU EA ÎN PIELEA GOALĂ! SE VEDE CHIAR ȘI... (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Cea mai importantă modificare intră în vigoare de la 1 iulie și îi vizează pe cei care vor să obțină permisul de conducere. Iată ce condiții vor trebui să îndeplinească aceștia, informează playtech.ro.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN LACRIMI! ADIO, SALMAN KHAN! VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET

Regulile la școala de șoferi se schimbă, conform noului Cod Rutier 2020, pentru viitori candidați care vor să se înscrie la Școala de șoferi. Toți cei care vor să obțină permisul, începând cu 2020, trebuie să fi absolvit, obligatoriu, 10 clase și să facă dovada absolvirii. 

ARSENIE BOCA, PROFEȚIE DE COȘMAR! VIRUSUL UCIGAȘ VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE

Elevii care se vor înscrie la şcoala de şoferi din 2020 trebuie să prezinte în primul rând dovada că au absolvit zece clase după care vor putea depune dosarul pentru urmarea cursurilor în cadrul şcolii de şoferi. Noua reglementare va intra în vigoare de la 1 iulie. De altfel, poliţiştii s-au confruntat des cu persoane care nu ştiau să scrie, dar care aveau permise de conducere.

Conform noilor reglementări șoferii în vârstă care au probleme de sănătate și care pot deveni cauze ale unor posibile accidente rutiere , sunt obligați să se prezinte mai des la controalele medicale. Prin aceste controale, medicii vor fi obligați, dacă constată probleme grave de sănătate ale acestora, să emită sau nu avizul de atestare a capacităților de conducere ale acestora.

 “Lumea a intrat in panica si toti solicita din timp ca sa prinda perioada de valabilitate de 10 ani a permisului. Medicul este singurul care poate stabili daca persoana mai are capacitatea de a conduce pe drumurile publice.”, a declarat un comisar de la Poliția Rutieră pentru ”Știrile Pro TV”.
 

Citeşte mai multe despre:   permis auto