Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto ALERTĂ: S-a schimbat Codul Rutier! Pentru ce poți să iei amendă de 1160 de lei

ALERTĂ: S-a schimbat Codul Rutier! Pentru ce poți să iei amendă de 1160 de lei

Un articol de: B1.ro - 17 Sep 2019, 17:39
Auto

Se anunță noi modificări în Codul Rutier, care îi vor viza direct pe cei care conduc cu diferite dispozitive audio-foto-video în mână, inclusiv telefoane mobile. Ca de obicei, sancțiunile se înăspresc pentru acest gen de contravenții.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Poliția Română a anunțat marți o nouă modificare a Codului Rutier, care îi vizează pe cei care conduc cu telefonul mobil în mână.

Astfel, începând cu data de 12 octombrie 2019, vor intra în vigoare noile reglementări prin care va fi interzisă ținerea în mână sau folosirea cu mâinile în orice mod, atât a telefonului mobil, cât și a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, de către șofer în timpul conducerii vehiculului aflat in mișcare, anunță instituția pe Facebook.
ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Iar sancțiunea pentru nerespectare legii este de la 6 la 8 puncte amendă (în prezent de la 870 de lei la 1160 lei) și 4 puncte penalizare.

Poliția Română îi îndeamnă pe toți participanții la trafic să respecte legea și anunță că vor urma noi modificări ale reglementărilor prevăzute în Codul Rutier.

 
Loading...