Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto „Blestemul liliecilor” pe austostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva: O alunecare de teren AMENINȚĂ siguranța șoferilor (VIDEO)

„Blestemul liliecilor” pe austostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva: O alunecare de teren AMENINȚĂ siguranța șoferilor (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 23 Oct 2018, 10:36
„Blestemul liliecilor” pe austostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva: O alunecare de teren AMENINȚĂ siguranța șoferilor (VIDEO) Auto

Siguranța pe autostrada A1, București – Nădlac, lotul 4 de pe Lugoj-Deva, care începe în Bucuresti și asigura iesirea spre granita cu Ungaria la Nădlac, trecand prin Pitesti, Sibiu, Deva, Timisoara și Arad, este amenințată de o alunecare de teren.

Constructorul român UMB Spedition al lotului 4, tronsonul Lugoj-Deva, al Autostrăzii A1, pare fi urmărit de „blestemul liliecilor”, după ce a stat aproape doi ani să mute liliecii aflați într-o peșteră, cărora li s-a găsit o nouă „casă” prin județul Timiș pentru a construi autostrada, potrivit ziarulunirea.ro.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Antreprenorul se teme că alunecarea ar interveni cu autostrada deschisă, creând accidente. De asemenea, refacerea segmentului de drum, în special a peretelui dealului, ar presupune închiderea ei totală, ceea ce implică noi soluții tehnice care, evident, implică și costuri suplimentare.

Fenomenul este cu atât mai grav cu cât este deja pe o porțiune de aproximativ 40-50 de metri lungime într-o zonă în care constructorul pusese deja plasă și ancore.

               

Citeşte mai multe despre:   Stiri Lugoj ,   Stiri Deva