Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Antonia, numită ambasadoarea Volvo, în România, NU are carnet de șofer: 'Trebuie să învăț să conduc. Abia aștept să mă plimb cu mașina nouă' (VIDEO)

Antonia, numită ambasadoarea Volvo, în România, NU are carnet de șofer: 'Trebuie să învăț să conduc. Abia aștept să mă plimb cu mașina nouă' (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 12 Mar 2019, 13:19
Auto

Controversă pe Internet. Cântăreața Antonia a fost numită ambasadoarea Volvo în România, în condițiile în care nu are carnet.

Inedita situație a fost prezentată de Tudor Galos. Într-o postare pe Facebook, consultantul a prezentat clipul în care cântăreața recunoaște că nu conduce, carnetul său luat în SUA nefiind valabil în țara noastră.

„Eu trebuie să-mi iau carnetul în România. Mi-am luat în State la 16 ani, am condus. Aici trebuie să învăț cum să conduc cu schimbătorul, că acolo conduceam mașină automată”,a  spus Antonia.

Antonia, numită ambasadoarea Volvo, în România, NU are carnet de șofer: 'Trebuie să învăț să conduc. Abia aștept să mă plimb cu mașina nouă'

„Nu mă pricep prea tare cu motoare și așa, dar în ceea ce privește exteriorul… pot  să îmi dau cu părerea. Sunt foarte fericită, sunt mândră și abia aștept să mă plimb cu mașina nouă”,a  adăugat aceasta.

Deși la vârsta la care conducea ea în America (16 ani) nu putea să atingă cine știe ce viteză mare, iată că Antonia a declarat că a fost, totuși, victima unui accident rutier. Nu conducea ea și nu a pățit nimic grav, însă sperietura a fost destul de mare.

„Da, am fost din păcate. M-am speriat rău de tot. Nu mi s-a întâmplat nimic, mulțumesc lui Dumnezeu, dar, da, sper să nu se mai întâmple”, a afirmat cântăreața.

 

Citeşte mai multe despre:   Antonia,   Volvo
 
 
 
Loading...