Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Autostradă doar pentru mașinile mici: Circulația pe tronsonul Lugoj - Deva va fi restricționată pentru camioane

Autostradă doar pentru mașinile mici: Circulația pe tronsonul Lugoj - Deva va fi restricționată pentru camioane

Un articol de: Gabriela Del-Pupo - 17 Oct 2019, 10:13
Auto

Expertiza tehnică a tronsonului 3 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva arată faptul că pe porțiunea dintre Ilia și Holdea nu se poate circula decât cu restricție de tonaj de 7,5 tone și limitare de viteză de 80 de km/h conform romania-actualitați.ro. Inaugurarea lotului care are o lungime de 21 de kilometri s-ar putea face săptămâna viitoare dacă se recepționează și nodul rutier de la Holdea.

Problemele de calitate au fost sesizate și de Ministerul Transporturilor care a reziliat contractul, însă firma spaniolă a decis să acționeze în instanță această decizie. Ministrul demis al Transporturilor anunța într-o conferință de presă acum câteva zile că vor fi probleme cu întreg lotul 3 al autostrăzii A1.

”Probabil săptămâna viitoare, am discutat cu domnul Scarlat, vom deschide şi tronsonul 3, Lugoj-Deva Lotul 3. Acolo era o problemă la cine a condiţionat expertiza ca să putem da drumul la trafic la tablierele unui podeţ unde practic va fi o intervenţie de 2-3 zile, cred că e o problemă cum a fost aşezat acel pod şi riscă să fie anumite probleme la structură. Trebuie intervenit şi vom deschide şi acel lot, cu probleme, de altfel. Am să spun acest lucru până în ultima zi că pe acel lot vor fi probleme în exploatare”, a declarat Răzvan Cuc.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Lugoj-Deva,   Razvan Cuc,   A1
 
Loading...