Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Blocarea roților în parcările supermarketurilor, ILEGALĂ. Ce trebuie să facă șoferii când își găsesc mașina așa...

Blocarea roților în parcările supermarketurilor, ILEGALĂ. Ce trebuie să facă șoferii când își găsesc mașina așa...

Un articol de: Redacția B1.ro - 05 Dec 2019, 12:26
Auto

Reprezentanții Primăriei din Timișoara consideră co blocarea roților de către firmele care au contract cu supermarketuri constituie o practică ilegală.

INCENDIAR! FUEGO A AFLAT TOTUL DESPRE RELAȚIA IRINEI LOGHIN! ASTA LE ÎNTRECE PE TOATE! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

În acest sens, Comisia de Circulaţie a municipiului Timişoara s-a întrunit de urgenţă, pentru a analiza  faptul că unele centre comerciale şi supermarket-uri practică blocarea roţilor autovehiculelor, ai căror conducători auto parcheză  în parcările acestora, percepând și taxe de deblocare.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! VEDETA TV A FOST GĂSITĂ MOARTĂ! SFÂRȘITUL TRAGIC A FOST PREZIS! VĂ ANUNȚĂM CU REGRET CĂ...

„Având în vedere cele semnalate somăm public centrele comerciale/supermarket-urile care practică blocarea roţilor autovehiculelor în parcările lor, parcări care nu au acces controlat, ca în termen de 24 de ore să renunţe la aceste practici. În caz de neconformare, Comisia de circulaţie îşi rezervă dreptul de a retrage avizele emise şi a proceda la începerea demersurilor legale pentru închiderea acceselor, precum şi de a sesiza Poliţia Română şi Parchetele competente”, a declarat Culiţă Chiş, vicepreşedintele Comisi de Circulaţie din Primăria Timişoara, scrie adevarul.ro.

MĂRTURISIRI ȘOCANTE DESPRE CONSUMUL DE DROGURI! CĂTĂLIN BOTEZATU NU SE MAI ASCUNDE! A FOST PRINS CU BAGAJUL PLIN LA AEROPORT (GALERIE FOTO)

Astfel, reprezentanții instituției roagă cetățenii care sunt sau au fost victimele acestor practici să sesizeze Poliţia Română sau Parchetele care au competenţe.

 

Citeşte mai multe despre:   Timisoara
 
Loading...