Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Ce trebuie să știi despre anvelopele de iarnă de la AUTO SOFT

Ce trebuie să știi despre anvelopele de iarnă de la AUTO SOFT

Un articol de: B1.ro - 27 Oct 2018, 11:04
Ce trebuie să știi despre anvelopele de iarnă de la AUTO SOFT Auto

Anvelopele de iarnă sunt special concepute pentru a performa pe suprafețe ude, reci, acoperite cu gheață și zăpadă. Anvelopele de iarnă au de 2-3 ori mai multe caneluri decât anvelopele pentru sezonul cald, asigurând tracțiunea necesară pentru siguranță și confort maxime. Componentele din care sunt fabricate anvelopele de iarnă păstrează cauciucul flexibil atunci când temperatura scade sub 7 grade celsius când echiparea mașinii cu anvelope de iarnă este obligatorie în România și, nu în ultimul rând, recomandată.  

Inițial, anvelopele de iarnă se montau doar pe puntea din spate a mașinii pentru a aduce un plus de tracțiune pe drumurile de iarnă și erau denumite anvelope de zăpadă. Însă, anvelopele de iarnă din trecut erau zgomotoase și greu manevrabile din cauza canelurii foarte largi de pe banda de rulare a cauciucului. Tehnologia modernă de proiectare și fabricare a anvelopelor de iarnă de acum au revoluționat modul în care călătorim în sezonul rece. În magazinul online AUTO SOFT vei găsi anvelope de iarnă pe care te poți baza întreaga iarnă.

Anvelopele de iarnă fac echipă bună cu mașina ta

În zilele noastre, anvelopele de iarnă oferă siguranță și tracțiune sporite deoarece contactul cu drumul trebuie să se mențină stabil chiar și în cazul în care carosabilul este acoperit cu gheață. De aceea, anvelopele de iarnă trebuie montate pe toate cele 4 roți ale mașinii tale. Cele 4 anvelope de iarnă vor lucra împreună pentru ca tu să circuli în siguranță și să ai control 100% asupra mașinii. Ideal este ca toate cele 4 anvelope de iarnă pe care le alegi din magazinul online AUTO SOFT să aibă aceleași caracteristici. Acest lucru te va asigura că nivelul de aderență și tracțiune este același din toate unghiurile mașinii.   

Anvelopele de iarnă sunt singura modalitate prin care poți crește tracțiunea pe frig, zăpadă și gheață. Câteva dintre sistemele de siguranță ale mașinii (în cazul mașinilor mai noi) vor ajuta la stabilizarea mașinii atunci când este nevoie. Un exemplu este sistemul de control ABS care controlează tracțiunea și te asistă atunci când vrei să oprești mașina. Însă, independent de configurația mașinii tale, pneurile de iarnă sunt cea mai bună soluție pentru a spori tracțiunea, stabilitatea și manevrabilitatea pentru ca fiecare minut la volan să fie fără griji, în siguranță.

Alege cu încredere produsele tale preferate de la AUTO SOFT

La AUTO SOFT găsești tot ce are nevoie mașina ta. Iar pentru că fiecare mașină are nevoi individuale, magazinul online, dar și cele 4 puncte de service din București oferă produse și servicii bazate pe calitate și performanță. Astfel, mașina ta va funcționa corect de la interior la exterior. Anvelopele de iarnă disponibile la AUTO SOFT te vor ajuta să descoperi frumusețea drumurilor de iarnă, șofând mereu în deplină siguranță și control.

Magazinul online auto-soft.ro vine în întâmpinarea nevoilor fiecărui șofer cu anvelope, jante și accesorii auto pliate pe orice stil de șofat și pe orice mașină. Iar în punctele de service AUTO SOFT din București vei regăsi servicii de specialitate, dedicate roților mașinii tale, realizate de echipe de profesioniști în domeniul auto.