Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Chestionare auto poți face pe e-drpciv.ro

Chestionare auto poți face pe e-drpciv.ro

Un articol de: - 09 Mar 2018, 11:10
Chestionare auto poți face pe e-drpciv.ro Auto

Vrei să faci chestionare auto? Vrei să iei sala cu punctaj maxim? Intră pe e-drpciv.ro. Pe acest vei avea șansa să faci chestionare auto drpciv. Reprezentanții acestui site îți pun la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a putea să-și însușești cunoștințele de care ai nevoie în vederea promovării examenului de sală la drpciv.

Pe lângă chestionarele pe care ți le pune la dispoziție, echipa e-drpciv îți oferă și un mediu de învățare foarte bine gândit și bine pus la punct. Astfel, vei reuși să acumulezi cunoștințele cu un efort minim.

Pentru a face chestionare drpciv trebuie să-ți creezi cont. Odată creat contul, vei putea ține evidența asupra pregătirii și evoluției învățării. Chestionare puteți face oricând, dar înainte de a face chestionare este bine să faci mediul de învățare de două ori.

Mediul de învățare pe acest site este singurul mediu care reține întrebările la care utilizatorul răspunde greșit și salvează sesiunea pentru o reluare ulterioară. După ce ai acumulat cunoștințele necesare, trebuie să faci chestionare auto până ajung indicatorii de performanță pe verde.

Cum se calculează indicatorii de performanță? După un algoritm dezvoltat de echipa acestui site. Aceștia au scopul de a-ți arăta cu maximă precizie nivelul tău de pregătire și ce punctaj vei obține la examenul de sală în vederea obținerii permisului auto.

De îndată ce vei intra pe site, vei găsi un curs de legislație, indicatoare și marcaje, codul rutier simplificat și regulamentul simplificat. Dacă vei da click pe codul rutier, vei observa cuvinte marcate cu roșu și cuvinte marcate cu albastru. Cuvintele marcate cu roșu au grad de importanță mai mare, iar cele cu albastru au un grad de importanță mediu.

De asemenea, pentru a ușura și mai mult învățarea, administratorii site-ului au eliminat unele paragrafe, care nu sunt atât de importante pentru obținerea permisului categoria B.

Cei peste 500.000 de utilizatori care au folosit acest site, au reușit să promoveze sala cu punctaj maxim. Acest lucru i-a determinat să-l recomande tuturor celor dornici să ia sala cu brio. Dacă și tu vrei același lucru, nu mai zăbovi și intră pe acest site pentru a lua sala din prima încercare.

Dacă vrei să utilizezi acest site gratuit, sună-ți instructorul şi roagă-l să-ţi genereze un cod de activare. Înscrierea şi generarea codurilor de activare este gratuită şi nu implică niciun cost din partea instructorului.

Ce este codul de activare? Este un cod pe care instructorii îl pot genera după ce își fac cont  intrând la secțiunea Instructori Auto. Este singurul site care oferă această facilitate. Această secțiune a fost creată special pentru instructori, pentru a le da posibilitatea de a monitoriza pregătirea elevilor.

Există mulți instructori care nu vor să se implice în pregatirea elevilor și nici să le monitorizeze nivelul de pregătire înainte de a se prezenta la examen. Fiindcă instructorii nu se implică în pregătirea lor, elevii au tendința de a se pregăti superficial pentru acest examen și astfel pică examenul.

Prin crearea acestei secțiuni, echipa e-drpciv îți dă șansa să îți dai seama dacă instructorul tău este interesat să te ajute, dacă este interesat de pregătirea ta pentru examen, de unde înveți, cât înveți și cât de corect înveți sau dacă a fost interesat doar să-ți ia banii pentru orele practice. Instructorii buni sunt direct interesați ca elevii săi să ia sala din prima încercare și dacă nu ai știut să-ți alegi un instructor bun, poate fi doar vina ta.

Dacă instructorul tău este dispus să-și facă cont pe site, înseamnă că vrea ca tu să promovezi cu brio examenul de sală. După ce se înscrie pe site și generează codul, tu vei putea folosi site-ul în mod gratuit pe baza acestui cod.

Așadar, nu rata ocazia de a lua sala din prima încercare, intră pe e-drpciv.ro și profită de toate facilitățile care ți se oferă. Dacă ai nelămuriri cu privire la modul în care funcționează site-ul, intră la secțiunea Întrebări Frecvente. Aici vei găsi o serie de răspunsuri validate de către utilizatori de-a lungul timpului.

E-drpciv.ro îți oferă oportunitatea să-ți iei rapid permisul de conducere și să-ți conduci propria mașină. Mașina nu mai este de foarte mult timp un lux, este o reală necesitate. Permisul de conducere te ajută să te așezi la volanul mașinii personale și să ajungi acolo unde îți dorești într-un timp cât mai scurt.