Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Un strat de zăpadă de câţiva centimetri s-a depus pe Transalpina: Circulația rutieră între Rânca și Obârșia Lotrului ÎNCHISĂ (FOTO, VIDEO)

Un strat de zăpadă de câţiva centimetri s-a depus pe Transalpina: Circulația rutieră între Rânca și Obârșia Lotrului ÎNCHISĂ (FOTO, VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 22 Oct 2018, 13:15
Un strat de zăpadă de câţiva centimetri s-a depus pe Transalpina: Circulația rutieră între Rânca și Obârșia Lotrului ÎNCHISĂ (FOTO, VIDEO) Auto

Compania Națională de Drumuri a anunțat că pe Transalpina, circulația rutieră, DN 67C, între Rânca și Obârșia Lotrului,  km 34+800 –  km 59+800, va fi închisă începând cu ora 18:00 din cauza căderilor abundente de zăpadă înregistrate în ultimele 3 nopți.

De asemenea, reprezentanții CNAIR avertizează că „distrugerea elementelor care asigură închiderea drumului se constituie faptă penală”, potrivit hotnews.ro.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Având în vedere specificul drumului – curbe foarte strânse și pante – există riscul ca utilajele care acționează pe acest sector de drum să fie implicate în evenimente rutiere care pot pune în pericol viața deservenților. Atenționăm participanții la trafic că distrugerea elementelor care asigură închiderea drumului se constituie faptă penală și se pedepsește conform legilor în vigoare. Facem apel la conducătorii auto să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită”, potrivit CNAIR.

De asemenea, și în Sinaia, în zona Gondolei de la cota 1400, a căzut un strat de zăpadă, însă nefiind unul consistent, programul cu publicul va funcționa în continuare.

Citeşte mai multe despre:   Transalpina