Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto CITROËN C5 evoluează. Compania franceză anunță câteva modificări stilistice și noi tehnologii pentru C5 Berlină și Tourer (FOTO)

CITROËN C5 evoluează. Compania franceză anunță câteva modificări stilistice și noi tehnologii pentru C5 Berlină și Tourer (FOTO)

Un articol de: - 03 Iul 2012, 12:09
CITROËN C5 evoluează. Compania franceză anunță câteva modificări stilistice și noi tehnologii pentru C5 Berlină și Tourer (FOTO) Foto: CITROËN Galerie foto (11) Auto
CITROËN a anunțat o serie de îmbunătățiri stilistice și tehnologice pentru modelele C5 Berlină și Tourer. Modelul are acum o parte frontală mai rotunjită, care reflectă noua imagine a mărcii franceze.

De asemenea, printre îmbunătățiri se mai numără noile jante din aliaj de 17 inchi, denumite «Egée» și oferite din standard în funcție de nivelul de echipare, precum și noua culoare de caroserie, brun «Guaranja». La interior, pe nivelul de echipare Exclusive, CITROËN C5 propune acum o nouă tapițerie mixtă piele/textil și noi decoruri.CITROËN C5 va fi echipat cu un nou sistem de navigatie - eMyWay cu Connecting Box, care intregreaza priza Jack, conexiune USB și Bluetooth. CITROËN C5 Tourer dispune de același sistem de navigație dotat cu o cameră pentru marșarier. Printre tehnologiile de la bordul celor două modele C5 se numără CITROËN eTouch sau suspensia exclusivă Hydractive III+.CITROËN oferă pentru aceste model o varietate de propulsoare pe benzină și diesel. Din prima categorie fac parte VTi 120 și THP 155. Pe partea de diesel se poate alege dintre HDi 115, eHDi 115, HDi 140, HDi 160, HDi 200 și HDi 240. De la lansarea sa din 2008, CITROËN C5, disponibil în versiunea Berlină și Tourer, s-a comercializat în peste 400.000 de exemplare.