Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Coadă de automarfare la ieşirea din ţară spre Ungaria. Ce anunț a făcut Poliţia de Frontieră

Coadă de automarfare la ieşirea din ţară spre Ungaria. Ce anunț a făcut Poliţia de Frontieră

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 19 Ian 2021, 16:11
Coadă de automarfare la ieşirea din ţară spre Ungaria. Ce anunț a făcut Poliţia de Frontieră Auto

Marţi după-amiază, la ieşirea din ţară spre Ungaria, în special la punctele de frontieră Nădlac II, Vărşand şi Petea, valorile de trafic pentru automarfare sunt ridicate, iar timpul de aşteptare este crescut.

Cu toate acestea, Poliţia de Frontieră anunţă că s-au suplimentat arterele de control deschise pentru camioane şi personalul care face verificările.

„Ca urmare a faptului că în această perioadă se constată o creştere a numărului de automarfare care se prezintă pentru a intra în Ungaria, în prezent, în punctele de trecere a frontierei de la graniţa comună, se înregistrează un timp de aşteptare ridicat pe arterele destinate acestor autovehicule, în mod special la P.T.F. Nădlac II, P.T.F. Vărşand şi P.T.F.  Petea”, a transmis Poliţia de Frontieră.

Conform sursei citate de News.ro, Inspectoratele Teritoriale al Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au luat măsuri pentru asigurarea unui control operativ şi reducerea timpului de aşteptare, fiind suplimentate personalul care face formalităţile de frontieră şi arterele de control deschise pentru acest tip de mijloace de transport.

În acest context, a fost mărit numărul arterelor de control pentru automarfare pe sensul de ieşire, atât în P.T.F. Nădlac II, cât şi în PTF Vărşand, unde se lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructură.

„La graniţa cu Ungaria, formalităţile de frontieră se efectuează în comun cu autorităţile ungare, sens în care Poliţia de Frontieră Română a alocat personal pentru acoperirea tuturor liniilor de control în punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, însă numărul de artere care pot fi deschise este limitat de numărul de poliţişti repartizaţi de către Poliţia Ungară”, spune Poliţia de Frontieră.

Sursa citată a mai precizat că traficul pentru autoturisme şi mijloacele de transport persoane se desfăşoară în condiţii normale, fără a se înregistra timpi de aşteptare.

 

Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

Citeşte mai multe despre:   cozi la granita,   Nadlac II