Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Cum puteți plăti taxa de pod de la Fetești, fără să așteptați la barierele de trecere

Cum puteți plăti taxa de pod de la Fetești, fără să așteptați la barierele de trecere

Un articol de: - 28 Apr 2017, 16:00
Foto: romania-actualitati.ro Auto

Șoferii care circulă spre litoral au la dispoziție două modalități prin care pot plăti taxa de pod de la Fetești fără să mai aștepte barierele de trecere, informează Digi24.

Prima dintre ele este plata online, care se poate face pe platforme precum taxa-pod-fetesti.ro. Trebuie să vă înregistrați, să adăugaţi o comandă şi să completaţi datele pentru peajul (drept de trecere) dorit. După confirmarea plăţii, se emite peajul şi primiţi prin e-mail factura şi datele peajului şi gratuit prin SMS datele peajului emis. 

Pentru autoturisme şi autovehicule sub 3,5 tone, o trecere costă 13 lei, două treceri costă 26 lei, iar 20 de treceri 208 lei.

Plata peajului se poate face și prin SMS, la numărul 7577. Taxa se poate achita înainte de utilizarea podurilor sau până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.
În acest caz trebuie parcurși patru pași. Trimiteți un prim mesaj cu numărul de înmatriculare, urmat de categoria tarifară a vehiculului (1, 2, 3 sau 4). Veți primi apoi un mesaj cu informaţii privind numărul de înmatriculare, categoria tarifară a vehiculului și costul total şi vi se va solicita confirmarea achiziţiei. După ce trimiteți un SMS cu textul ”da”, veți primi un altul de confirmare a achiziției, ce va conține și seria peajului. 

Prin SMS se poate achiziţiona peajul doar pentru o trecere și doar pentru vehicule înmatriculate în România. Solicitarea nu poate fi iniţializată din afara teritoriului României.

 
Loading...