Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Dacia a publicat imagini video cu noile generații Sandero și Logan ce ar putea fi lansate peste câteva zile

Dacia a publicat imagini video cu noile generații Sandero și Logan ce ar putea fi lansate peste câteva zile

Un articol de: George Lupu - 03 Sep 2020, 15:00
Dacia a publicat imagini video cu noile generații Sandero și Logan ce ar putea fi lansate peste câteva zile Auto

Dacia a publicat un material video pentru noile generații Sandero și Logan despre care presa din Franța susține că vor avea noutăți majore și că vor fi prezentate oficial în 7 septembrie.

 

Detalii despre noile modele 

 

Teaserul arată succesiv forma generală a caroseriei pentru trei modele și, chiar dacă constructorul de la Mioveni nu menționează niciun nume, este clar că este vorba despre noile generații Sandero, Sandero Stepway și Logan.

Publicația franceză L'Argus susține că a intrat în posesia unor informații detaliate cu privire la noua generație Sandero. Modelul va prelua platforma CMF-B pe care au fost dezvoltate și noile generații Renault Clio și Renault Captur. 

Potrivit publicației L'Argus, noul Sandero Stepway va beneficia de o motorizare mild-hybrid E-Tech care va fi disponibilă inițial pe noul Clio

 

 

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

 

Reluarea producției la uzina de la Mioveni

 

În România, Uzina Dacia revine la producţia de şase zile pe săptămână, pentru prima dată în 2020, pentru a creşte producţia dar şi pentru a asigura noile măsuri de siguranţă. Asta în timp ce Ford România revine la producţia în trei schimburi şi în uzina de motoare, alături de cea de automobile.

Oficialii de la Mioveni au anunţat că au luat toate măsurile de precauţie pentru a asigura o productivitate aproape de 100%.

Producţia în cele două uzine s-a reluat după o pauză în care au avut loc lucrări de mentenanţă şi modernizări necesare pentru noile proiecte. Toate măsurile implementate pentru protejarea sănă­taţii angajaţilor, dialogul permanent cu autorităţile locale şi partenerul social, ne-au per­mis reluarea producţiei în condiţii de securitate.

Cadenţa uzinei este de 1.313 vehicule/zi, iar din această săptămână se va lucra şi sâmbăta pentru a asigura măsuri de protecţie consolidate împotriva virusului COVID-19. Nu avem angajaţi în şomaj teh­nic, se arată într-un comunicat al celor de la Mioveni. Planul companiei este de a ajunge la 1.400 de maşini pe zi în cursul lunii septembrie.

Şi la fabrica de la Craiova lucrările au reînceput la foc automat. Astfel, în cadrul uzinei Ford de la Craiova la operaţiunile de presaj se lucrează din luna iulie în 21 de schimburi pe săptămână, trei schimburi pe zi, şapte zile pe săptămână. Tot în iulie americanii au revenit la producţia în trei schimburi în cadrul uzinei auto, iar de luna aceasta revin la trei schimburi şi în uzina de motoare EcoBoost.

 

Citeşte mai multe despre:   Dacia,   Sandero,   Logan,   Mioveni