Dacia Duster 2021 este gata de lansare. Cât costă şi care sunt noutăţile

Dacia tocmai a prezentat detalii despre noul Duster cu facelift. SUV-ul de familie la preț accesibil rămâne o mașină robustă, cu calități 4×4 remarcabile. Preţurile noului Duster pleacă de la 14.000 de euro şi creşte în funcţie de motorizări şi dotări. Sursa foto: dacia.ro.

Schimbarea majoră la exterior este culoarea de lansare, Orange Arizona, dar și blocurile optice care integrează luminile de zi în formă de Y. Duster este primul model Dacia echipa cu semnalizatoare cu LED față. Desigur, partea din spate se încadrează în noua filosofie Y.

Cu ce motorizări vine Dacia Duster 2021?

Dacia Duster facelift Diesel:

  • dCi 115, în variantele 4×2 sau 4×4, cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte

Dacia Duster facelift Benzină:

  • TCe 90 în varianta 4×2 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte
  • TCe 130 în varianta 4×2 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte
  • TCe 150 în varianta 4×4 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte
  • TCe 150 în varianta 4×2 cu cutia de viteze automată EDC cu 6 trepte

Dacia Duster facelift Alimentare mixtă benzină-GPL:

  • ECO-G 100 în varianta 4×2 cu cutie de viteze manuală cu 6 trepte

Cum arată Dacia Duster 2021?

Printre sistemele disponibile sunt Blind Spot Warning, sistemul multi-view și pentru versiunea 4×4, există controlul adaptiv al coborârii pentru pante abrupte sau offroad. Noul Duster va fi disponibil din septembrie 2021, în versiunile 4×2 și 4×4.

Noul Duster preia elementele stilistice ale noii identități vizuale Dacia prezentate în premieră pe Noul Logan, Noul Sandero și Noul Sandero Stepway. Astfel, blocurile optice integrează luminile de zi în formă de „Y”. La rândul său, calandrul este marcat de elemente cromate în relief 3D care amintesc de cele existente pe modelul Spring, conferind părții frontale a Noului Duster un aspect mai modern și un plus de personalitate.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe