Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Ce se întâmplă cu cel mai ieftin model de Dacia Duster: Anunțul care îi vizează pe toți șoferii

Ce se întâmplă cu cel mai ieftin model de Dacia Duster: Anunțul care îi vizează pe toți șoferii

Un articol de: - 14 Mai 2018, 08:44
Ce se întâmplă cu cel mai ieftin model de Dacia Duster: Anunțul care îi vizează pe toți șoferii Auto

Cea mai ieftină variantă disponibilă pentru Dacia Duster a fost testată de jurnaliștii publicației germane Der Spiegel, aceștia având, în cele din urmă, o serie de comentarii negative.

Versiunea testată a fost cea de bază a noului Duster, care în Germania are un preț de pornire de 11.490 de euro.

Însă, la acest preț, noul Duster are probleme la capitolul dotări, fapt remarcat și de jurnaliștii publicației germane.

Chiar dacă au apreciat mașina în sine, ei nu au lăsat neobservate detalii precum absența unui sistem multimedia în această versiune.

"În echiparea de bază nu există niciun sistem de radio și niciun sistem de navigație la bord. Există doar locuri goale, care pot fi utilizate în cel mai bun caz ca mini rafturi", a scris Der Spiegel.

Jurnaliștii germani au fost nemulțumiți și de lipsa geamurilor electrice pentru pasagerii din spate.

Totodată, publicația amintește și că oglinzile trebuie ajustate manual, prin reglarea niplurilor.

Totuși, impresia generală a acestora este una bună, având în vedere că prețul este cel mai scăzut. La 11.490 de euro, Dacia Duster nu are rival din punct de vedere al prețului în Germania, în segmentul din care face parte, scrie Ziare.com.

"Geamuri electrice, lămpi de ceață, radio? Cine cumpără Dacia Duster în versiunea de baza renunță la orice tip de confort. E totuși un SUV impresionant raportat la preț. Ideea este brutală, dar să presupunem că ați putea vorbi doar la telefon cu smartphone-ul dumneavoastră. Nu ați avea aplicații, fotografii, muzică, jocuri. Doar telefonie pură. Este ca și cum ai conduce o Dacia Duster.Fenomenul "apei moarte" care i-a îngrozit pe specialişti: vapoarele se opresc brusc, iar motoarele învârt "în gol"

Cu ea veți putea accelera, direcționa și frâna. Mașina stă bine pe drum, iar designul este puternic și robust. Poți fi fericit într-o țară ca Germania la volanul unui Duster în versiunea de bază? Fără îndoială, atât timp cât nu îți va păsa de detaliile de finețe ale mașinii pe care o conduci. Vei conduce mașina la fel de rapid și confortabil de la A la B precum toți ceilalți. Ai mult spațiu de încărcare, iar prețul este bun, standardele de siguranță sunt în regulă, dar pur și simplu nu poți avea totul", a scris Der Spiegel.

Citeşte mai multe despre:   Dacia Duster