Decizie fără precedent luată de Dacia: Ce se întâmplă cu cea mai iubită mașina din România

Decizie fără precedent luată de Dacia: Ce se întâmplă cu cea mai iubită mașina din România

Șeful de design de la Renault, Laurens van den Acker, a declarat că modelele Dacia nu vor mai fi vândute cu emblema Renault, în afara Europei şi în Rusia, pe unele piețe, Duster, Sandero și Logan, împreună cu variantele Stepway ale celor două din urmă, fiind vândute ca aparținând mărcii Renault.

„Scopul meu este să avem un portofoliu unic Renault la nivel mondial. Sunt modele Dacia care se vând cu emblema Renault pe unele piețe și vreau să pun stop acestui fapt. Mașinile Renault sunt mai scumpe în unele zone, iar mașinile Dacia sunt relativ moderne și accesibile, așa că le-am pus embleme Renault. Acest lucru ne-a ajutat să câștigăm teren acolo. Dar pentru că acum vindem tot mai multe autovehicule Renault în Rusia, de exemplu, o să începem să le diferențiem între ele”, a spus acesta.

Oficialului Renault a menționat că singurul model care se va mai vinde pentru o perioadă mai lungă de timp sub ambele mărci, respectiv Renault și Dacia, va fi Duster, scrie digi24.ro. Asta pentru că a avut succes peste tot unde a fost vândut.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe