Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Auto Anunțul BOMBĂ de la Dacia: Ce se întâmplă cu omologările! Toți șoferii români trebuie să citească rapid asta!

Anunțul BOMBĂ de la Dacia: Ce se întâmplă cu omologările! Toți șoferii români trebuie să citească rapid asta!

Un articol de: B1.ro - 05 Iun 2019, 08:15
Anunțul BOMBĂ de la Dacia: Ce se întâmplă cu omologările! Toți șoferii români trebuie să citească rapid asta! Auto

Compania de la Mioveni, Dacia a reușit o creștere ușoară pe o piață de vânzări de mașini noi afectate de lentoarea omologărilor, așa ca pare să fi fost ocolită de problema pe care o au constructorii europeni cu aceste testări, relatează profit.ro.

MONICA TATOIU A FĂCUT GESTUL EXTREM! DA, E VORBA DESPRE SINUCIDERE! IMAGINI GREI DE PRIVIT ! (FOTO)

Așadar, scrie sursa citată, constructorii europeni de automobile au reușit să-și omologheze doar 63% din modelele pe care le produc, iar procesul se desfășoară anevoios în continuare, afectând vânzările de mașini noi.

OANA LIS ÎN DOLIU! MOARTEA A LOVIT CÂND NIMENI NU SE AȘTEPTA! ULTIMELE IMAGINI CU VIOREL LIS (GALERIE FOTO)

Prin urmare, Dacia pare să fie printre mărcile care au depășit acest moment de cumpănă, în condițiile în care Sandero a fost singurul model care a înregistrat scăderi, în octombrie 2018 comparativ cu anul anterior.

FANII LUI MICHAEL SCHUMACHER SUNT ÎN DOLIU! L-AU ÎNGROPAT DEJA! DIN PĂCATE NU S-A MAI PUTUT FACE NIMIC

Acestea fiind spuse, cele două modele ale mărcii românești, Sandero și Duster, au revenit în clasamentul celor mai vândute mașini din Europa, în luna octombrie, pe o piață încă afectată de procesul anevoios de omologare a modelelor pe standardul WLTP.

Publicația mai menționează că, potrivit datelor Jato Dynamics, colecate până pe 20 noiembrie, industria auto europeană a ajuns la un procent de omologare de 63% din versiunile de motorizare ale tuturor modelelor fabricate. Procesul s-a dovedit mult mai dificil decât anticipaseră producătorii și s-a derulat diferit de la o marcă la alta, în funcție de spațiul de testare diosponibil dar și de numărul total de versiuni.

În ciuda problemelor de omologare, totuși, Dacia este în creștere cu 1 procent în luna octombrie și se numără printre țările cu creștere și în noiembrie, potrivit primelor date parțiale.Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Evoluția lentă a omologărilor se vede din comparația pe care cei de la Jato o fac cu momentul anterior de analiză, 1 octombrie, cu un avans de numai 6 procente în 5 săptămâni, scrie aceeași sursă.